De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Beter studeren? Gebruik de juiste mobiele apps!

Studeren kan echt lastig zijn. Je moet je lang concentreren, je moet de hele tijd goed opletten en het is de bedoeling dat je alles wat je in de boeken leest, ook goed kunt onthouden. Heb jij vaak helaas nog moeite met effectief studeren en wil je hier graag verandering in brengen? Gebruik dan de juiste mobiele apps als je gaat blokken. Welke apps je kunt gebruiken om beter te studeren, lees je op deze pagina.

Applicaties voor het voorbereiden van je tentamens

Er zijn diverse applicaties die je kunt gebruiken om jouw tentamens beter en gemakkelijker voor te bereiden. Met ExamTime maak je bijvoorbeeld mind maps, planners, notities, flashcards, slides en zelfs quizjes en met Study Blue maak je complete studiegidsen, maar ook notities en flashcards. Beide applicaties zijn goede studietools, die je zeker kunnen helpen beter en gemakkelijker te leren voor jouw tentamens.

Applicaties voor plannen en timemanagement

Vind je het moeilijk om te plannen en kan jouw timemanagement zeker nog verbeterd worden? Dan kun je ook mobiele apps gebruiken om beter te plannen en jouw beschikbare studietijd beter in te steken. Gebruik AppicPlanner voor het maken van een studieplanning of gebruik de app Any.do om to-do lijstjes te maken en je bent veel productiever.

Applicaties om je beter te concentreren

Tot slot zijn er ook diverse mobiele apps die je helpen je beter te concentreren, bijvoorbeeld door berichten op je telefoon tijdelijk te blokkeren. Met de app Cold Turkey schakel je social media kanalen tijdelijk uit en met de app Selfcontrol schakel je social media kanalen, je mail en eventuele andere websites tijdelijk uit. Ben je minder afgeleid tijdens het studeren, dan neem je de studiestof veel beter op en behaal je uiteindelijk betere resultaten. Deze apps zijn dan ook zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.