<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Interieurstyling

De cursus interieurstyling is de leukste manier om je eigen huis zo mooi mogelijk in te richten. Heb jij die creatieve kant in je? Zie jij op de tv en in magazines altijd mooie interieurs en raak je daardoor geïnspireerd om je eigen huis (of dat van een ander) onder handen te nemen? Dan moet je beslist eens kijken naar de thuisstudie cursus interieurstyling!

cursus interieurstyling

Professionele opleiding tot interieurstylist doen?

Wil je het liever professioneel aanpakken? Kijk dan eens bij onze Opleiding Interieurstylist.

Cursus Interieurstyling van Laudius

De cursus interieurstyling van Laudius gaat uit van de belangrijkste basis: jouw creativiteit. Vanuit dat startpunt leer je alles wat je nodig hebt om jouw huis tot jouw droompaleis te maken. Je leert spelen met licht, ruimte, kleur en vorm. Het maakt niet uit of je rust in een kamer wilt brengen, of juist productiviteit wilt stimuleren. Door het juiste samenspel van de elementen breng jij elke ruimte in balans met deze unieke cursus interieurstyling!

Cursus Interieurstyling van de LOI

De cursus interieurstyling van de LOI benut eveneens je creativiteit en doet dat op de manier zoals jij dat het liefst wilt. Kies voor digitaal tekenen met VectorWorks┬ę (en veelgebruikt programma in de architectuur) of ouderwets uittekenen op papier met een tekenset. Je leert precies waar je rekening mee moet houden om de vormen en afmetingen in een ruimte optimaal te benutten. Ook leer je een lichtplan maken. LOI biedt met recht een veelzijdige en grondige cursus interieurstyling!

Cursus Binnenhuisarchitectuur van de NHA

Met de cursus binnenhuisarchitectuur van de NHA leer je balans te brengen in je interieur. Groot of klein, licht of donker, veel of weinig budget? Voor deze cursus maakt het niet uit wat je startpunt is. Je leert met de middelen die je hebt het beste te halen uit elk interieur. Bepaal zelf de sfeer van je huis en laat die optimaal tot uiting komen met deze cursus binnenhuisarchitectuur!

Cursus Interieurstyling van Studieplan

Zit je vol creatieve plannen om je interieur onder handen te nemen? Dan kun je deze creativiteit inzetten met de cursus interieurstyling van Studieplan. Vind de mooiste combinaties van kleuren, de beste manieren om lichtval te benutten en de juiste sfeer met deze praktisch ingestelde cursus. Je ontvangt alle materialen om direct van start te kunnen met deze inspirerende cursus interieurstyling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *