<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Nederlands voor Buitenlanders en NT2

Nederlands als tweede taal leren, kan voor buitenlanders heel moeilijk zijn. De Nederlandse taal zit vol met uitzonderingen, moeilijke vervoegingen en meer ingewikkelde zaken die de taal zelfs voor Nederlanders zelf behoorlijk lastig kan maken. Toch is Nederlands eenvoudiger te leren dan je denkt. Zeker met een cursus Nederlands voor buitenlanders of een cursus Nederlands als tweede taal (NT2). Ben je Nederlands en wil je de taal tot in de puntjes leren? Kijk dan bij onze cursus Foutloos Nederlands.

cursus nederlands voor buitenlanders als tweede taal nt2

Cursus Nederlands voor Buitenlanders

De cursus Nederlands voor buitenlanders leert deelnemers vanuit allerlei talen de Nederlandse taal spreken en schrijven. Elke aanbieder geeft zijn eigen invulling aan de cursus. Kijk hieronder welke methode het beste bij jou past.

NHA

De NHA leert je in de Cursus Nederlands voor Buitenlanders vooral praktisch en actief met de taal omgaan. Je kunt de methode vergelijken met hoe een kind de taal voor het eerst leert. Minder nadruk op grammatica, meer nadruk op jezelf verstaanbaar leren maken.

NTI

De cursus Nederlands voor anderstaligen voor lager- en middenopgeleiden is een hele mond vol en is vooral een leuke en eenvoudige cursus waarmee je vanuit elke taal snel Nederlands leert spreken. Je leert de taal spreken, schrijven en verstaan. Klik hier voor de variant voor hoogopgeleiden.

Laudius

Laudius gebruikt de Delftse methode om je wegwijs te maken in het Nederlands. Deze snelle en effectieve methode helpt je snel de taal te begrijpen en te spreken en schrijven. De cursus is geschreven voor 26 instructietalen, dus jouw taal zit er waarschijnlijk bij!

Studieplan

Met de unieke studiemethode van Studieplan leer je de Nederlandse taal eenvoudig en snel. Iedereen kan Nederlands leren, en dat bewijst Studieplan met deze cursus! Je leert vooral praktisch met de taal omgaan, zodat je in verschillende situaties jezelf verstaanbaar kunt maken. Een handige cursus Nederlands!

Cursus Nederlands als Tweede Taal (NT2)

Je kunt ook voor de cursus Nederlands als Tweede Taal (NT2) gaan. Daarmee kun je uiteindelijk het officieel erkende staatsexamendiploma halen. Deze cursussen zijn geschikt voor iedereen die de taal beter wil leren.

LOI

De LOI heeft een cursus Nederlands als Tweede Taal (NT2) die je vanuit huis kunt volgen. Je studeert in je eigen tijd en op je eigen tempo. Toch kun je ook contact leggen met je studiegenoten en heb je heel veel lesmateriaal tot je beschikking, onder andere in de Mediatheek. Ontdek deze veelzijdige cursus Nederlands als Tweede Taal!

NTI

Hoge kwaliteit, lage prijs. Dat is de cursus Nederlands als Tweede Taal (NT2) van het NTI. Een veelzijdige cursus die er helemaal op gericht is om jou te helpen het staatsexamen te halen. Je kunt op 2 niveaus het staatsexamen doen, en voor beide niveaus heeft het NTI de juiste cursus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *