<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen

Auteur
 • Aantal opleidingen
 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Begeleiding
 • Lesmateriaal
 • Betaalgemak

Fabius Opleidingen ervaringen

Onze Fabius Opleidingen ervaringen in het kort:

 • Leslocaties door heel Nederland
 • Ook trainingen voor (personeels)groepen
 • Gefocust op kantoorwerkzaamheden
 • Aantrekkelijke voordeelmogelijkheden

Meld je hier aan bij Fabius Opleidingen!

Fabius Opleidingen heeft ervaringen als aanbieder van opleidingen speciaal voor op de werkvloer. In deze hoedanigheid verzorgt Fabius Opleidingen al jaren voor mensen met ervaring en zonder ervaring in een bepaald vak cursussen en andere trainingen om meer uit je carrière te halen. De toegankelijke cursussen en trainingen zijn zo ingericht, dat je zonder vooropleiding kunt starten en zelfs met een overvolle agenda nog wel een gaatje kunt vinden om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren. Lees hier meer over onze Fabius Opleidingen ervaringen.

Soorten opleidingen Trainingen, Cursussen, Bedrijfsopleidingen, Re-integratietrajecten
Loopduur HBO en MBO n.v.t.
Klassikale lessen indien gewenst
Studiebegeleiding indien gewenst
Gemiddeld cijfer studenten n.b.
Cijfer Beste Thuisstudie.nl 6,5

 

Direct naar Fabius Opleidingen

Wil je direct je opleiding bij Fabius Opleidingen beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Fabius Opleidingen te gaan.

Fabius Opleidingen ervaringen met cursussen

Fabius Opleidingen heeft geen ervaringen met MBO of HBO-opleidingen. Ook zul je hier geen hobby- of taalcursus aantreffen. In plaats daarvan richt Fabius Opleidingen zich op mensen met ervaringen uit het bedrijfsleven die meer uit hun werk willen halen. Door de flexibele indeling kun je makkelijk een opleiding combineren met je werk. Met deze kantoorgerichte cursussen en opleidingen kun je verder komen in het bedrijfsleven. Het zijn er te veel om hier op te noemen, maar we zullen enkele van de populairste opleidingen en trainingen van Fabius Opleidingen hieronder toelichten.

Receptioniste / telefoniste

Wel of geen ervaring, Fabius Opleidingen kan je verder helpen in je carrière als receptioniste / telefoniste. In je functie ben je het eerste aanspreekpunt voor veel klanten, dus het is belangrijk dat je professioneel bent en precies weet wat je doet. Naast de nodige theoretische kennis worden je de nodige praktische vaardigheden bijgebracht. Zo kun je alvast wat ervaring opdoen met je Fabius opleiding receptioniste / telefoniste.

Administratief medewerker

Administratief personeel is altijd gewild, zowel fulltime als parttime. Doordat de tijden veranderen, verandert het beroep van administratief medewerker mee. Dus ook al heb je als administratief medewerker al de nodige ervaringen, Fabius Opleidingen kan je altijd nieuwe vaardigheden bijleren.

Basiskennis Boekhouden

Van administratief personeel wordt steeds vaker naast de nodige ervaring een afgeronde opleiding basiskennis boekhouden verwacht. Maar ook als je nog geen ervaring hebt, heeft Fabius Opleidingen met de opleiding Basiskennis Boekhouden een zeer belangrijke carrièremogelijkheid voor jou in huis! Je studeert flexibel naast je eventuele werk en kunt binnen 3 maanden een erkend diploma halen. Kijk dus zelf eens wat een opleiding Basiskennis Boekhouden voor jou kan betekenen. Want ook al heb je veel ervaring, Fabius Opleidingen geeft je net die extra accreditatie om een stap verder te komen.

Computertrainingen

Iedereen heeft in deze tijden de nodige ervaring met computers. Fabius Opleidingen zorgt ervoor dat je met je al aanwezige ervaringen en een hoop theoretische en praktische kennis de juiste kneepjes leert om op je werk feilloos met een computer om te gaan. Fabius Opleidingen biedt cursussen voor mensen die weinig ervaring hebben met computers, zoals een inleidende computercursus. Ook zijn er trainingen waar zowel mensen met veel als weinig ervaring wat aan hebben. Zo heeft Fabius Opleidingen vaal programmaspecifieke cursussen als Windows, Office en aparte cursussen per Office-programma.

Incompany trainingen

Fabius Opleidingen heeft al ruim 25 jaar ervaringen met het aanbieden van opleidingstrajecten voor kantoren en bedrijven. Deze trajecten kunnen desgewenst geheel op maat bij u op kantoor worden verzorgd. Inhoudelijk wordt de cursus aangepast aan het niveau van uw kantoorpersoneel. Fabius Opleidingen biedt dergelijke trajecten voor personeel met en zonder ervaring in het werkgebied waar de cursus over gaat. Zo zijn er opleidingstrajecten in de volgende categorieën:

 • Receptie / telefoneren
 • Secretarieel
 • Administratief
 • Financieel
 • Commercieel
 • Automatisering inclusief applicaties

Re-integratie

Ook met het aanbieden van opleidingen voor herintegratie heeft Fabius Opleidingen jarenlange ervaring. De opleidingen zijn dan ook zeer geschikt voor herintreders. Elke opleiding is specifiek op de functie ingericht en je leert precies wat de werkgever van je vraagt. Ben je benieuwd? Je hebt geen vooropleiding of bepaalde hoeveelheid specifieke ervaring nodig voor de Fabius Opleidingen re-integratiecursussen.

Download hier de studiegids van Fabius Opleidingen.

Fabius Opleidingen ervaringen van studenten

De Fabius Opleidingen ervaringen van studenten zijn overwegend zeer positief. Veel studenten vertellen over hoe hun kansen op de arbeidsmarkt toenamen sinds hun opleiding. Maar het meest aangrijpende verhaal tussen alle Fabius Opleidingen ervaringen, is toch wel dat van Sanela die enkele jaren geleden naar Nederland vluchtte en dankzij Fabius Opleidingen hier een kans kreeg. Ze deelde haar ervaringen in het tv-programma “Je Verdiende Loon”, hieronder te zien in een hermontage.

Conclusie: succesvolle nicheaanbieder

Je kunt met Fabius Opleidingen, ook al heb je geen ervaringen in het bedrijfsleven, alle kanten op. Waar veel aanbieders van opleidingen en cursussen een groot aanbod in de breedte hebben, gaat Fabius Opleidingen de diepte in. Alle ervaringen uit het bedrijfsleven worden toegepast in deze opleidingen, zodat de cursus meer dan bij veel concurrenten op de praktijk aansluit. Wat dat betreft noteren we uitsluitend goede ervaringen met Fabius Opleidingen.

Direct naar Fabius Opleidingen

Wil je direct je opleiding bij Fabius Opleidingen beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Fabius Opleidingen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.