<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Lang in de trein naar school? Verdoe je tijd niet!

Lang in de trein naar school? Verdoe je tijd niet!

Veel studenten die lang moeten reizen om naar school te gaan, zitten maar wat te niksen in de trein. Ze zijn moe, ze hebben geen zin om aan school te werken of ze hebben simpelweg geen ruimte om goed te werken in de trein. Zonde, want als je iedere dag een uur moet reizen om naar school te gaan en ook weer een uur naar huis reist, verlies je twee uur aan werken in de trein. Wat je beter kunt doen dan niksen in de trein, is het voorbereiden van je lessen, het leren van je tentamen of het maken van bepaalde huiswerkopdrachten.

Probeer jij altijd te werken in de trein, maar lukt dit niet echt? Gebruik dan de tips in dit artikel om het werken in de trein gemakkelijker te maken.

Neem een kopje koffie mee in de trein

Ben je doodmoe en heb je eigenlijk geen energie om aan school te werken in de trein? Neem dan een kopje koffie mee in de trein en je wordt vanzelf wakker. Misschien ga je nog steeds niet zo snel als je normaal gaat bij het maken van de opdrachten, maar je besteedt je tijd in de trein in ieder geval nuttig. Al doe je maar 1 opdracht, dat is dan nog altijd meer dan geen.

Zorg voor een plan B

Heb je geen zitplaats in de trein? Dan kun je geen opdrachten maken op je computer. Door voor een plan B te zorgen, voorkom je dat je nu een uur niets moet doen in de trein. Print bijvoorbeeld iets uit wat je in de trein kunt doen, zodat je ook zonder laptop aan de slag kunt. Moet je nog wat lezen, dan neem je dit boek mee in de trein om de verloren tijd nuttig te besteden, ook zonder laptop.

Maak een planning voor in de trein

Door een planning te maken voor in de trein of rekening te houden met je treintijd in de algemene planning die je maakt, heb je geen ruimte meer om niets te doen in de trein. Het is een stok achter de deur, die ervoor zorgt dat je jouw tijd in de trein nuttig besteedt.

Wil je geen treinreis? Doe een thuisstudie!

Met een thuisstudie hoef je niet in de trein te zitten. Je kunt vanuit huis je mbo of zelfs een hbo-thuisstudie doen. Met onze hulp vind jij de beste thuisstudie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.