<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Laudius

Laudius

Auteur
Gebruikers
  • Aantal opleidingen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Begeleiding
  • Lesmateriaal
  • Betaalgemak

Laudius ervaringen

Onze Laudius ervaringen in het kort:

  • Geen inschrijfgeld
  • Officieel erkende branchediploma’s
  • Digitaal of papieren studiemateriaal
  • Cursus 14 dagen vrijblijvend op proef
  • Gegarandeerd allerlaagste lesgeld

Meld je hier aan bij Laudius!

Laudius heeft niet de meeste ervaringen van alle aanbieders van thuisstudies, maar heeft door innovatieve lesmethoden en constante kwaliteitsverbetering gezorgd voor een sterke positie in de markt. Sommige concurrenten met veel meer ervaring laat Laudius ver achter zich. Redenen dat Laudius zo snel en met relatief weinig evaring de sterke concurrentie weet af te troeven, zijn onder andere de garantie dat je het allerlaagste lesgeld betaalt. Een cursus bij Laudius kun je al volgen vanaf 99 euro! Ook fijn is de garantie dat je je lesgeld terugkrijgt als je niet slaagt. Lees hieronder meer over onze Laudius ervaringen.

Soorten opleidingen Voortgezet onderwijs, HBO, beroepscursussen, hobbycursussen, taalcursussen, persoonlijke ontwikkeling, opleidingen voor eigen zaak
Loopduur HBO 36 – 48 maanden
Klassikale lessen Nee
Studiebegeleiding Ja
Gemiddeld cijfer studenten 8,3
Cijfer Beste Thuisstudie.nl 8,2

 

Direct naar Laudius

Wil je direct je opleiding bij Laudius beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Laudius te gaan.

Laudius ervaringen met opleidingen

Bij Laudius hebben we de ervaringen dat vooral de zeer aantrekkelijk geprijsde beroeps- en hobbycursussen gretig aftrek vinden. Toch zouden we Laudius meer dan tekort doen als we alleen naar de cursussen kijken. Zo heeft Laudius jaren ervaring met het aanbieden van opleidingen voor het voortgezet onderwijs en HBO, en zijn deze opleidingen ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast is Laudius opgenomen in het CRKBO, wat betekent dat Laudius voldoet aan de zeer hoge kwaliteitseisen van de overheid.

Uiteraard kun je tijdens je Laudius opleiding o de ervaringen en kennis van gekwalificeerde docenten rekenen die je indien gewenst intensief begeleiden voor het maximale resultaat. Ook is Laudius als innovatief instituut bekend met de nieuwe manieren van studeren. Zo kunnen studenten huiswerk insturen en vragen stellen via internet. Gaat dit je allemaal te ver of heb je met internet nog niet genoeg ervaring? Laudius biedt je ook de mogelijkheid om huiswerk per post in te zenden.

Voortgezet onderwijs

Bij Laudius kun je je VMBO, HAVO of VWO-diploma halen vanuit huis. Hiervoor kun je verschillende certificaten kiezen. Zo hoef je alleen te leren voor de vakken waar je een diploma voor wilt halen. Nieuw is dat Laudius naar je ervaring en kennis kijkt en op basis van je niveau andere instroommogelijkheden aanbiedt. Aangegeven wordt welke stof je wel en niet hoeft door te nemen voor je examen, zodat je alleen datgene leert dat je als kennis nodig hebt. Laudius heeft goede ervaringen met examens en daardoor een hoog slagingspercentage. Dat bewijst ook de garantie van lesgeldteruggave als je onverhoopt niet slaagt voor je opleiding.

HBO

Ook voor het HBO heeft Laudius veel ervaring met het aanbieden van opleidingen. Hierbij kun je desgewenst zeer intensief begeleid worden door gekwalificeerde HBO-docenten, terwijl je comfortabel vanuit huis studeert. Laudius biedt 17 HBO-opleidingen in drie verschillende categorieën: Management, Marketing/Reclame/Verkoop en Psychologie. Uiteraard kun je ook bij deze opleidingen rekenen op een officieel erkend certificaat waarmee je terecht kunt in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven kiezen er ook voor om hun werknemers hun op de werkvloer opgedane ervaringen met een Laudius HBO-opleiding te laten aanvullen. Onder deze bedrijven vinden we grote namen als ABN AMRO, KLM en Randstad.

Download hier de studiegids van Laudius.

Laudius ervaringen van studenten

De Laudius ervaringen van studenten zijn over het algemeen buitengewoon positief. Zo wordt Laudius gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Het hoge tevredenheidspercentage is natuurlijk eenvoudig te verklaren: in de eerste 14 dagen kunnen ontevreden studenten nog vrijblijvend hun opleiding stopzetten, dus iedereen met negatieve ervaringen heeft Laudius al verlaten. Maar buiten dat zorgt Laudius voor positieve ervaringen met hun innovatieve en flexibele lesmethoden, goede begeleiding. Ook heel milieubewust en gebruiksvriendelijk is de keuze tussen digitaal en papieren studiemateriaal, waarbij je de digitale studieboeken al binnen 1 minuut in je bezit kunt hebben. Dit is uniek en alleen bij Laudius het geval. Als je al deze zaken op een rijtje zet, is het weinig verwonderlijk dat de Laudius ervaringen van studenten zo positief zijn. Heb jij een opleiding of cursus gevolgd bij Laudius? Deel dan onderaan dit artikel in de comments jouw Laudius ervaringen.

Conclusie: jonge, maar degelijke aanbieder

Na het lezen van alle Laudius ervaringen kun je zelf al de conclusie trekken dat het meer dan goed zit met Laudius en de aangeboden opleidingen en cursussen. Voor wat betreft flexibiliteit loopt Laudius op alle fronten voorop: je hebt keuzevrijheid in welke vorm je je studiemateriaal ontvangt, je kunt op elk gewenst moment in het jaar een opleiding starten, je studeert in je eigen tempo en op de momenten dat jij het wilt, de examens kun je gewoon vanuit huis doen en ga zo maar door. Laudius heeft zich in de markt gezet als een vernieuwende en revolutionaire aanbieder van thuisstudies en doet dat goed. Vandaar dat wij zeer positief zijn over onze Laudius ervaringen!

Direct naar Laudius

Wil je direct je opleiding bij Laudius beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Laudius te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating