<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

LOI

LOI

Auteur
  • Aantal opleidingen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Begeleiding
  • Lesmateriaal
  • Betaalgemak

LOI ervaringen

Onze LOI ervaringen in het kort:

  • Flexibel onderwijs
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Betaalbare en innovatieve oplossingen
  • Studeren op je eigen manier

Meld je hier aan bij LOI!

De LOI heeft ruim 90 jaar ervaring met het aanbieden van onderwijs. Bij het aanbieden van opleidingen heeft de wil om het verschil te maken altijd de boventoon gevoerd. Daarnaast moet onderwijs toegankelijk zijn voor iedereen, zo vindt de LOI: “Ervaring en interesses lopen uiteen, de voorkeur voor een studiemethode, maar ook de tijd en mate van flexibiliteit die men heeft om te studeren, kunnen per persoon sterk verschillen.” Dit wordt door de LOI ondervangen door een breed aanbod van opleidingen en verschillende mogelijkheden om je studiemethode in te vullen. Uiteraard ontvang je na je opleiding een erkend diploma. Lees hieronder meer over onze LOI ervaringen.

Soorten opleidingen  Master, HBO, MBO, Beroepscursussen, Voortgezet onderwijs, Talencursussen, Hobbycursussen, Opleidingen voor eigen bedrijf.
Loopduur HBO en MBO  36 – 48 maanden
Klassikale lessen Indien gewenst mogelijk
Studiebegeleiding  Ja
Gemiddeld cijfer studenten  8
Cijfer Beste Thuisstudie.nl  8,2

Direct naar LOI

Wil je direct je opleiding bij LOI beginnen? Dat kan. Wil je direct je opleiding bij LOI beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar LOI te gaan.

LOI ervaringen met opleidingen

De LOI heeft veel ervaring met het aanbieden van erkende opleidingen, en dat resulteert in niet alleen een erkend diploma na je afstuderen, maar ook een opleiding die naadloos aansluit op de beroepspraktijk.

Voortgezet onderwijs

Zowel voor je diploma VMBO als je HAVO en VWO kun je bij de LOI terecht. De flexibele indeling van de pakketten maakt het mogelijk om zowel een volledige opleiding als certificaten te halen. Als je slaagt voor je opleiding, krijg je een landelijk erkend diploma van de LOI waarmee je ervaringen kun opdoen in het bedrijfsleven of door kunt leren in een vervolgopleiding.

MBO

De flexibele en volledig op jouw wensen in te richten MBO-opleidingen van de LOI zijn ideaal voor alle studenten. Ben je al bezig met het vakgebied van je keuze of heb je nog helemaal geen ervaringen? De LOI helpt je verder op weg met een opleiding die je helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Wil je klassikale lessen of juist op jezelf studeren? Heb je zeeën van tijd of een volle agenda? Kun je het makkelijk alleen af of heb je behoefte aan een mentor? De LOI heeft ervaring met studenten in alle soorten en kan aan elke wens tegemoetkomen. Dus kijk snel bij de LOI en vergroot je ervaringen en kennis!

HBO

HBO van de LOI betekent een erkende HBO-opleiding die ITK-gecertificeerd is en daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De LOI verandert je ervaringen met HBO-opleidingen drastisch door de flexibele en persoonlijke invulling. Bij de LOI ben je geen nummer, maar een individu met eigen opleidingswensen en –eisen. Het ruime aanbod van HBO-opleidingen varieert en vernieuwt regelmatig, dus je vindt altijd de opleiding die je zoekt.

MBA

Voor studenten die door willen leren voordat ze ervaringen in de praktijk opdoen, heeft de LOI MBA-opleidingen. Deze zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen dus aan alle eisen. Je kunt je officiële MBA-titel halen in Management en HRM en zo nog wat extra doorstuderen bij de LOI voordat je ervaringen gaat opdoen in de beroepspraktijk. Ook je MBA doe je in je eigen tijd en kun je op verschillende manieren invullen.

Download hier de studiegids van de LOI.

LOI ervaringen van studenten

Bij de LOI zijn ervaringen van studenten overwegend zeer positief. De innovatieve kwaliteitsopleidingen van de LOI scoren hoog op basis van de flexibiliteit en de mate waarin ze aansluiten op de beroepspraktijk. Ben jij student bij de LOI (geweest)? Laat ons weten wat jij vindt van de LOI! Jouw ervaringen zijn belangrijk. Dus deel jouw LOI ervaringen met ons in de reacties!

LOI ervaringen met kwaliteitstoetsing

De LOI kan zich qua ervaringen als particuliere instelling meten aan de concurrentie. ZO sleepte deze onderwijsinstelling het felbegeerde ITK-keurmerk (ITK = Instellingstoets Kwaliteitszorg) in de wacht. Daarmee mag de LOI zich de eerste particuliere onderwijsinstelling noemen die dit keurmerk heeft weten te bemachtigen. Buiten de particuliere sector zijn slechts enkele instanties die dit keurmerk ook bezitten, zoals de TU Delft, Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en Hanzehogeschool Groningen.

Voor het behalen van dit ITK-keurmerk moest de LOI ervaringen en kennis aantonen op vijf gebieden. Als eerste is dat visie op de kwaliteit van het onderwijs, waarbij de LOI werd geroemd om de mate waarin de opleidingen aansluiten op de arbeidsmarkt. Het tweede punt is beleid. Ook het derde punt, namelijk de resultaten en de zicht op de kwaliteit die je realiseert, is bij de LOI dik in orde. Tot slot wist de LOI met haar ervaringen en kennis op het gebied van verbeterbeleid en organisatie- en beslissingsstructuur de toetsing ruim te doorstaan.

Conclusie: niets dan positieve ervaringen met LOI

De LOI scoort hoog in de ervaringen van studenten. Of het nu gaat om de cursussen of de landelijk erkende opleidingen, jaarlijks nemen meer dan 100.000 mensen hun diploma of oorkonde met een glimlach in ontvangst. We horen uit de praktijk dan ook vooral positieve verhalen. Ga jij ook studeren bij de LOI? Vergeet ons dan niet en vertel ons jouw LOI ervaringen!

Direct naar LOI

Wil je direct je opleiding bij LOI beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar LOI te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating