<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

LOI Kidzz

LOI Kidzz

Auteur
 • Aantal opleidingen
 • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Begeleiding
 • Lesmateriaal
 • Betaalgemak

LOI Kidzz ervaringen

Onze LOI Kidzz ervaringen in het kort:

 • Maakt leren leuk voor kinderen
 • Heel goed voor later
 • Ook ondersteuning voor groep 7 en 8
 • Zeer voordelige tarieven

Direct naar LOI Kidzz?

Wil je het aanbod van LOI Kidzz bekijken of direct een cursus boeken? Dat kan. Klik hier om naar LOI Kidzz te gaan.

LOI Kidzz is een speciale tak van de LOI gericht op kinderen van acht tot vijftien jaar. Op een speelse en toch educatief verantwoorde kunnen kinderen extra lessen krijgen in allerlei vakken die ze goed kunnen gebruiken voor later. Door de manier waarop het lesprogramma is opgesteld, doen kinderen met LOI Kidzz ervaringen en kennis spelenderwijs op en pakken ze de lesstof op deze manier veel sneller op. Op dit moment kunnen kinderen met LOI Kidzz ervaringen en kennis opdoen met vijf verschillende vakken:

 • Snel en foutloos leren typen
 • Ondersteuning voor groep 7 en 8
 • Engels
 • Spaans
 • Website maken

LOI Kidzz ervaringen met lesprogramma’s

We zullen hieronder de verschillende vakken van LOI Kidzz en onze ervaringen ermee beschrijven. In de algemeenheid kunnen we stellen dat LOI Kidzz op een zeer goede manier spelen en leren combineert, waardoor kinderen zich de stof beter en duurzamer eigen maken. Daarin slaat LOI Kidzz in onze ervaringen de spijker op zijn kop.

Snel en foutloos leren typen (ook met dyslexie!)

LOI heeft veel ervaring met het aanbieden van cursussen en dat zie je ook terug in de LOI Kidzz cursussen. De cursus ‘Snel en foutloos leren typen’ bijvoorbeeld is een uitnodigende, speelse cursus waarmee kinderen dankzij LOI Kidzz leren om snel en blind te typen en zo hun klasgenootjes ver vooruit zijn. En deze voorsprong op school vertaalt zich later in een voorsprong op de werkvoer. Zo zorgt LOI Kidzz niet alleen voor betere prestaties in de klas, maar doe je ook met LOI Kidzz ervaring op die later op de arbeidsmarkt een verschil kan maken!

Voor deze LOI Kidzz cursus zijn geen minimumvereisten (afgezien van de leeftijd). Je hoeft dus voor deze LOI Kidzz cursus geen ervaring met computers te hebben. Ook fijn is dat er nu een speciale module voor kinderen met dyslexie is. Zo bouw je een achterstand om in een voorsprong!

Ondersteuning voor groep 7 en 8

LOI Kidzz denkt ook aan de kinderen die het op school iets lastiger hebben. Om verschillende redenen kunnen kinderen bijvoorbeeld een achterstand hebben met rekenen of taal. Dit kan zorgen voor een negatieve spiraal, waardoor het kind zich gaat afzetten tegen de lesstof, omdat het niet goed wil lukken om zich deze stof eigen te maken. LOI Kidzz heeft veel ervaring met deze groep kinderen, en heeft daarvoor een speciaal lesprogramma ontwikkeld.

Met LOI Kidzz leren kinderen door middel van innovatieve, avontuurlijke games. Je kind kan zo letterlijk spelenderwijs de kennis op het gebied van taal en/of rekenen bijspijkeren. De ervaringen met deze LOI Kidzz lesmodules zijn zeer positief. Ook de resultaten wijzen erop dat deze unieke lesmethode kinderen met een achterstand helpt! Bovendien is deze cursus extra scherp geprijsd, zodat hij extra toegankelijk is voor alle kinderen.

Engels

Via LOI Kidzz ervaringen opdoen met de Engelse taal is nog nooit zo leuk geweest! Net als bij de andere cursussen maakt LOI Kidzz gebruik van een speciale lesmethode waardoor kinderen spelenderwijs leren. De ervaring leert dat dankzij deze methode van LOI Kidzz de lesstof beter wordt opgenomen en langer blijft hangen. Het resultaat: een kind dat al ver vooruitloopt op de lesstof in de klas of juist een achterstand zeer snel inloopt. Om een kind Engels te leren, werkt in onze ervaring een LOI Kidzz cursus het meest effectief!

Spaans

Hoe leer je kinderen het snelst en best Spaans? Neem ze mee in een spannend verhaal dat ze het liefst in een keer uitlezen! Dat is de unieke en bewezen effectieve methode van LOI Kidzz. Ervaringen die wij van kinderen en ouders mogen noteren, zijn dan ook zeer positief. Kinderen pikken in no time de Spaanse woorden en zinnen op en hebben na afloop een behoorlijke kennis van de taal. Om uw kind Spaans te leren, is het dus zeer verstandig om eens te kijken bij LOI Kidzz!

Website maken

De LOI Kidzz cursus website maken is een ontzettend interessante en leuke manier om kinderen te leren zelf een website te maken en te publiceren. Ook voor kinderen met nog weinig technische knowhow of ervaring is deze LOI Kidzz cursus een interessante manier om de creativiteit de vrije loop te laten! Na de cursus kunnen kinderen hun eigen website publiceren en dankzij LOI Kidzz ervaring opdoen in webdesign en -development. Door de lage leskosten is deze cursus zeer toegankelijk. En maak je geen zorgen: de software krijg je gratis van LOI Kidzz!

Jouw LOI Kidzz ervaringen?

Onze LOI Kidzz ervaringen zijn, zoals je hier kunt lezen, buitengewoon positief. Het aanbod van cursussen mag misschien wat uitgebreider, maar de kwaliteit is goed en de lesmethode perfect gericht op de kinderen. Heb jij met LOI Kidzz ervaringen (als ouder of als kind)? Wij horen graag jouw bevindingen. Laat hieronder jou LOI Kidzz ervaringen achter in de reacties!

Direct naar LOI Kidzz?

Wil je het aanbod van LOI Kidzz bekijken of direct een cursus boeken? Dat kan. Klik hier om naar LOI Kidzz te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating