<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

NHA

NHA

Auteur
  • Aantal opleidingen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Begeleiding
  • Lesmateriaal
  • Betaalgemak

NHA ervaringen

Onze NHA ervaringen in het kort:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • Gegarandeerd laagste lesgeld
  • Positief beoordeeld door studenten
  • Niet geslaagd = lesgeld terug

Meld je hier aan bij NHA!

De NHA gaat qua ervaring met thuisstudies al enige tijd mee. Het begon allemaal zo’n 80 jaar geleden. Toen werd de instelling door een onderwijzer opgericht. Zijn doel was om onderwijs voor iedereen betaalbaar en bereikbaar te maken. De NHA heeft de ervaringen van de afgelopen decennia allemaal goed weten te gebruiken voor het zeer uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige aanbod van thuisstudies. Ook wij hebben de NHA onder de loep genomen. Lees hieronder onze NHA ervaringen.

Soorten opleidingen  VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO, Taalcursussen, Beroepscursussen, Ondernemerscursussen, Hobbycursussen
Klassikale lessen  Nee
Studiebegeleiding  Ja
Gemiddeld cijfer studenten  8
Cijfer Beste Thuisstudie.nl  8,3

 

Direct naar NHA

Wil je direct je opleiding bij de NHA beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar de NHA te gaan.

NHA ervaringen met opleidingen

Als het aankomt op opleidingen, weet de NHA onze ervaringen zeer positief te beïnvloeden. Niet alleen MBO, HBO en verschillende cursussen worden aangeboden, maar je kunt ook je VMBO, HAVO of VWO volgen bij de NHA. Lang niet alle aanbieders bieden deze mogelijkheid.

Download hier de studiegids van de NHA.

VMBO, HAVO en VWO

Alle profielen die je op HAVO en VWO in de Vernieuwde Tweede Fase kunt volgen en alle sectoren uit VMBO Nieuwe Stijl kun je ook bij de NHA volgen. Als je examen hebt gedaan, beschik je over een diploma dat erkend is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hiermee kun je doorgaan voor je MBO, HBO of WO. Op deze manier kun je je middelbare school dus afronden zonder daarvoor in de schoolbanken te zitten. Zo kun je ervoor kiezen Om op de werkvloer de ervaringen en op de NHA de kennis op te doen.

MBO en HBO

Door te studeren bij de NHA kun je ervaringen opdoen op de werkvloer, terwijl je in je vrije tijd studeert. Wat dat betreft zijn de thuisstudies van de NHA, waarbij je alles vanuit huis kunt doen, zeer aantrekkelijk. Als je wilt doorleren, is het aanbod van MBO-opleidingen zeer divers. Deze worden door de NHA in 5 categorieën ingedeeld: Beveiliging, Kantoor, Onderwijs, Zorg en Welzijn & Pedagogiek. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in allerlei verschillende opleidingen. Kijken we naar HBO, dan zijn alle opleidingen daar opgedeeld in twee categorieën: Bedrijfskunde (NVAO) en Psychologie & Counseling (SNRO). Ook hieronder vind je weer allerlei opleidingen waar je als student bij de NHA ervaringen in kunt opdoen.

NHA ervaringen met begeleiding

Docenten van de NHA hebben jaren ervaring met het begeleiden van studenten en cursisten. Dat merk je aan de kwaliteit van de begeleiding. Met vragen en opdrachten is de begeleiding zeer intensief en heb je op de NHA de ervaring alsof de docent bij je in de ruimte aanwezig is. Je wordt goed geholpen en kunt zo op de juiste manier het gehele onderwijstraject doorlopen. Niet voor niets durft de NHA na alle ervaringen te garanderen dat je slaagt en anders je geld terugkrijgt. Reken er dus op dat je goed wordt begeleid op de NHA en dat docenten je helpen om te zorgen dat jij in je eigen tijd en op je eigen tempo je opleiding aan de NHA afrondt en met positieve gedachten terugdenkt aan je ervaringen met de NHA.

Kwaliteitskeurmerken van de NHA

Bij de NHA werken docenten met veel ervaring en dat zorgt ervoor dat studenten zeer tevreden zijn. Bovendien zorgen samenwerkingen met toonaangevende organisaties voor hoge kwaliteit van het aanbod van opleidingen. Zo hoog, dat de NHA al diverse kwaliteitskeurmerken in de wacht heeft gesleept. Zo is de NHA ISO 9001 gecertificeerd. Dit certificaat houdt verband met het ontwikkelen en actualiseren van cursussen, het didactisch begeleiden van cursisten en het examineren van cursisten. Een zeer belangrijk keurmerk, dat de kennis en ervaring van de NHA onderstreept!

NHA ervaringen van studenten

De NHA ervaringen van de 2 miljoen studenten kunnen we moeilijk allemaal noteren, maar wat we wel kunnen stellen, is dat de NHA gemiddeld een 8 als cijfer krijgt van de studenten die hier een thuisstudie volgen. Vooral de betaalbaarheid van de opleidingen, gecombineerd met de hoge kwaliteit van het aanbod, wordt veel genoemd door studenten van de NHA. Velen van hen zijn na hun opleiding aan de slag gegaan bij een van de grotere bedrijven in Nederland of op een andere plek in de wereld. Logischerwijs zijn hun ervaringen met de NHA zeer positief. Maar hoe zijn jouw ervaringen? Heb jij aan de NHA een van de opleidingen doorlopen? Deel jouw ervaringen met de NHA in de reacties onderaan dit artikel!

Conclusie: NHA niet voor niets een van de grootste

Dat de NHA ervaringen van studenten over het algemeen positief zijn, staat buiten kijf. Maar ook het bedrijfsleven omarmt de opleidingen van deze instelling. Dat blijkt uit het feit dat veel grote bedrijven ex-studenten van de NHA in dienst hebben. Door de zeer flexibele manier van studeren heb je bovendien ruimschoots de kans om naast je studie bij de NHA ervaring op te doen op de werkvloer. Onze conclusie: dik in orde! Meld je hier aan bij NHA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating