<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

NTI

NTI

Auteur
  • Aantal opleidingen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Begeleiding
  • Lesmateriaal
  • Betaalgemak

NTI ervaringen

Onze NTI ervaringen in het kort:

  • Ruime keuze
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Flexibele studiemogelijkheden
  • Erkende diploma’s

Meld je hier aan bij NTI!
Het NTI heeft ruim 70 jaar ervaring met thuisstudies. Tussen het aanbod van maar liefst 850 opleidingen en cursussen vind je alles van een leuke hobbycursus tot een gedegen Masteropleiding. Bij het NTI kun je ervaringen en kennis opdoen in je eigen tempo en word je professioneel begeleid. Het Nieuwe Studeren, noemt het NTI hun revolutionaire lesmethode ook wel. Lees hieronder meer over onze NTI ervaringen.

Soorten opleidingen Master, HBO, MBO, Klassikaal, Beroepsopleidingen, Talen, Cursussen, Trainingen
Loopduur HBO en MBO Vanaf 3 maanden
Klassikale lessen Indien gewenst
Studiebegeleiding Ja
Gemiddeld cijfer studenten 8
Cijfer Beste Thuisstudie.nl 8,1

 

Direct naar NTI

Wil je direct je opleiding bij het NTI beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar het NTI te gaan.

NTI ervaringen met het Nieuwe Studeren

Met het Nieuwe Studeren combineert het NTI klassikaal en online onderwijs om op die manier een zo optimaal mogelijke lesmethode te ontwikkelen die perfect aansluit op de student. Dit maakt studeren, zelfs met klassikaal onderwijs, bereikbaar voor iedereen die een druk leven naast de studie heeft. Zo kun je zelfs naast je opleiding bij het NTI ervaring opdoen in het bedrijfsleven door jouw studie te combineren met je werk. Bekijk onderstaande video en ontdek of het Nieuwe Studeren ook bij jou past.

De NTI ervaringen met het Nieuwe Studeren zijn overwegend positief. Het NTI heeft niet voor niets een gemiddeld cijfer van een 8 als het gaat om tevredenheid van studenten. Vooral de moderne methoden van lesgeven met de digitale omgeving waar je bijvoorbeeld je huiswerk kunt inleveren en video-instructies in ontvangt, scoort erg hoog in de NTI ervaringen van studenten.

NTI ervaringen met opleidingen

Het NTI biedt wettelijk erkende MBO en HBO-opleidingen aan waarbij je na afronding een officieel erkend diploma krijgt. Met dit diploma van het NTI kun je ervaring opbouwen in MBO en HBO-functies in het bedrijfsleven. Ook de NTI ervaringen van studenten met deze MBO en HBO-opleidingen zijn zeer positief.

Gedurende je opleiding heb je contact met je eigen mentor, die je het gehele traject begeleidt. De mentor helpt je met je studieplan en niet-inhoudelijke vragen die aan je studie gerelateerd zijn. Via een online forum kun je met je medestudenten op de NTI ervaringen en andere informatie uitwisselen. Een hoge mate aan persoonlijk contact dus, maar met de vrijheid van het studeren op de momenten dat het jou uitkomt.

MBO

Studeren aan het NTI MBO-college betekent doorleren voor een erkend MBO-diploma. Naast volledige MBO-opleidingen kun je bij het NTI je ervaringen en kennis in diverse vakgebieden bijspijkeren door middel van 33 verschillende basisopleidingen en verscheidene vakopleidingen. Tot slot zijn er nog losse modules en verkorte trajecten waarbij vooral studenten met al enige ervaring bij het NTI terecht kunnen.

HBO

Bij NTI kun je uit 26 verschillende volledige HBO-opleidingen kiezen in 9 verschillende interessegebieden. De studieduur bedraagt 36 tot 48 maanden voor deze opleidingen. Alle HBO-opleidingen van het NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en hebben de NVAO-accreditatie. Ook voor je HBO Associate degrees, HBO Oriëntatietrajecten, Korte HBO-programma’s en HBO-modules kun je bij het NTI ervaringen opdoen.

MBA Master

NTI heeft inmiddels veel ervaring met het aanbieden van zowel pre-master als masteropleidingen. Je kunt bij de NTI de opleiding Master of Business Administration (MBA) voltooien en zo een erkend diploma halen. Uiteraard met dezelfde goede begeleiding en kwaliteit van onderwijs als bij de andere opleidingen.

Download hier de studiegids van het NTI.

NTI ervaringen met begeleiding

Persoonlijke begeleiding heeft het NTI hoog in het vaandel staan. Je krijgt een mentor aangewezen, deze persoon, met veel inhoudelijke kennis en ervaring, begeleidt jou tijdens je opleiding bij het NTI. Met je mentor van het NTI kun je ervaringen, vragen, je studieplan en nog veel meer zaken bespreken. Deze mentor zal je bijstaan gedurende je volledige opleiding en zal dus precies weten welke begeleiding belangrijk voor jou is. In onze ervaringen loopt het NTI voorop in de markt van de thuisstudies als het gaat om de professionaliteit van de persoonlijke begeleiding.

Kwaliteitskeurmerken van NTI

Enige jaren geleden mocht het NTI ervaren hoe het is om de eerste aanbieder van afstandsonderwijs te zijn die en ISO 9001 certificering ontvangt. Daarnaast beschikt het NTI over de NVAO-accreditatie en is het instituut erkend door het Ministerie van OCW. Deze keurmerken waren er nooit gekomen voor het NTI als de ervaringen van de studenten niet zo positief waren geweest.

NTI ervaringen van studenten

Studenten hebben overwegend zeer positieve ervaringen met de NTI MBO en HBO-opleidingen. Zo scoort de HBO Toegepaste Psychologie zelfs een 8,4. Ook de inspectie heeft goede ervaringen met het NTI en rekent de opleidingen HBO Rechten, HBO Bedrijfseconomie, HBO Bedrijfskundige Informatica en HBO Integrale Veiligheid inhoudelijk tot de top drie van Nederland. Maar ook de cursussen, beroepsopleidingen en trainingen worden zeer positief ontvangen en behoren tot de top van Nederland. De lange ervaring van NTI in het onderwijs werpt hierbij duidelijk zijn vruchten af.

Conclusie: NTI niet voor niets toonaangevend

Het NTI heeft veel ervaring in de markt van de thuisstudies en daar plukken de studenten de vruchten van. Het grote aanbod, de zeer professionele begeleiding en de allernieuwste studietechnologieën maken dat het NTI vooroploopt. Een innoverende instelling die daardoor hoge punten scoort, zowel bij studenten als in het bedrijfsleven. Want niet alleen de studenten zijn blij met het NTI. Ook ervaringen van bedrijven met NTI-studenten zijn zeer positief.

Direct naar NTI

Wil je direct je opleiding bij het NTI beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar het NTI te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating