<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Opleiding Gewichtsconsulent

De opleiding Gewichtsconsulent is wordt steeds vaker gekozen door mensen die graag anderen helpen hun gewicht op peil te houden. Met de toenemende problemen van overgewicht onder de bevolking, en alle nare gevolgen van dien, is er een steeds grotere vraag naar gewichtsconsulenten. Met de cursus of opleiding gewichtsconsulent kun jij deze vraag beantwoorden met passend advies. Zo help jij mensen om op een gezonde manier op hun streefgewicht te komen. Houd jij van mensen helpen en wil jij graag je steentje bijdragen aan de volksgezondheid? Kies dan voor de cursus of opleiding Gewichtsconsulent!opleiding gewichtsconsulent

Cursus Gewichtsconsulent van Laudius

De opleiding Gewichtsconsulent van Laudius is speciaal gemaakt om jou klaar te stomen om het probleem van overgewicht te bestrijden. In Nederland is zo’n 40% van de mensen te zwaar. Jij leert met de cursus Gewichtsconsulent hoe je deze mensen kunt helpen op een gezonde manier de kilo’s kwijt te raken en zich een gezonde levensstijl aan te meten. De opleiding is BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) geaccrediteerd, dus je kunt met je diploma van de cursus Gewichtsconsulent direct aan de slag!

Ga nu naar Laudius >>

Opleiding Gewichtsconsulent van LOI

De opleiding Gewichtsconsulent van de LOI kent vele deelgebieden waar je je in kunt specialiseren. Zo kun je bijvoorbeeld met deze opleiding gewichtsconsulent voor kinderen, ouderen of gezinnen worden, of je kunt je toespitsen op emotie eten. Wat je ook kiest, bij de LOI krijg je altijd een BGN geaccrediteerd diploma waarmee je officieel aan de slag kunt na je opleiding Gewichtsconsulent.

Ga nu naar de LOI >>

Cursus Gewichtsconsulent van NHA

Ook de cursus Gewichtsconsulent van de NHA is BGN geaccrediteerd en geeft je dus kans op en baan als gewichtsconsulent. Deze opleiding stoomt je klaar om in je werk mensen te helpen om hun leven gezonder in te richten. Je leert niet alleen de theorie over de juiste voeding (voedingsleer), maar ook wat er komt kijken bij het runnen van je eigen praktijk. Als je echt serieus aan de slag wilt, schrijf je je in voor de opleiding Gewichtsconsulent van NHA!

Ga nu naar de NHA >>

Opleiding Gewichtsconsulent van NTI

Wil jij na je opleiding Gewichtsconsulent een eigen praktijk starten? Dan volg je deze opleiding bij het NTI. Bij het NTI kun je namelijk kiezen voor net dat beetje extra begeleiding voor nog meer resultaat. Je leert alles over de juiste voeding, maar ook over het beroep zelf. Zo word je direct klaargestoomd voor de praktijk met de opleiding Gewichtsconsulent van het NTI!

Ga nu naar het NTI >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *