<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Opleidingen

Opleidingen die je vanuit huis kunt volgen, maar met dezelfde accreditaties als de opleidingen die je bij hogescholen en andere instellingen volgt? Het bestaat echt. Met de verschillende opleidingen op Beste Thuisstudie.nl kun je de diploma’s en certificaten halen die jij nodig hebt, zonder dat je de deur uit hoeft! En nog belangrijker: deze opleidingen zijn zo ingericht, dat ze naadloos in je leven passen. Dus ook al heb je het druk met werk, kinderen of andere activiteiten, je kunt de flexibele opleidingen van de instellingen op Beste Thuisstudie.nl altijd volgen.

opleidingen

Officieel erkende opleidingen

De opleidingen op Beste Thuisstudie.nl variëren van officieel erkende hogere beroepsopleidingen om meer uit je carrière te halen, tot recreatieve hobbycursussen voor een nieuwe bezigheid thuis. De opleidingen zijn allen inclusief het benodigde lesmateriaal, intensieve begeleiding en toetsing (tenzij anders vermeld). Dus wil je een nieuwe draai aan je leven geven? Neem eens een kijkje bij het zeer ruime aanbod van opleidingen!

HBO-opleidingen

HBO-opleidingen van Beste Thuisstudie.nl zijn de manier om je carrière naar een hoger plan te tillen, zonder dat je daarvoor je dagelijkse bezigheden hoeft op te geven. Met deze opleidingen studeer je namelijk thuis voor het beroep dat jij wilt. Aan het eind van de opleiding krijg je een officieel en wettelijk erkend HBO-diploma waarmee je aan de slag kunt in het beroepsveld van je keuze.

De HBO-opleidingen zijn door hun beproefde lesmethode en actieve begeleiding zeer geliefd bij studenten die graag hun HBO-diploma willen halen, maar ook andere verplichtingen hebben. Je studeert namelijk wanneer jij dat wilt en in jouw eigen tempo. Geen stress, wel een erkend diploma. Dat is het voordeel van deze felxibele opleidingen.

Ga naar HBO-opleidingen >>

MBO-opleidingen

Doorleren of juist een nieuw vak leren wordt eenvoudig met de MBO-opleidingen van Beste Thuisstudie.nl. Deze opleidingen zijn net als de HBO-opleidingen heel flexibel, en passen dus perfect in je leven. Laat je droom in vervulling gaan en leer het vak dat je altijd al wilde leren! Je hoeft er niets voor te laten, want je kunt in je eigen tijd en tempo afstuderen met deze opleidingen.

De MBO-opleidingen die je bij Beste Thuisstudie.nl vindt, zijn zeer gevarieerd. Je kunt in ieder geval rekenen op goede begeleiding, officieel lesmateriaal en een erkend MBO-diploma waarmee je direct aan de slag kunt. Dus wacht niet langer en schrijf je in voor een van de fantastische MBO-opleidingen!

Ga naar MBO-opleidingen >>

Beroepscursussen

De beroepscursussen of vakopleidingen op Beste Thuisstudie.nl zijn de perfecte basis voor een eigen zaak, een nieuwe baan, meer salaris of gewoon voldoening van het leren van een nieuw vak. De eenvoudig te volgen lessen worden actief begeleid door een gekwalificeerde docent. Het resultaat: een officieel erkend diploma voor het vakgebied van jouw keuze. Dus wacht niet langer en verdiep je in de beroepscursus van je keuze! Lees meer over deze interessante opleidingen.

Ga naar Beroepscursussen >>

Taalcursussen

Ga je op vakantie, wil je emigreren of heb je interesse in het leren van een nieuwe taal? Met de ruim 70 taalcursussen op Beste Thuisstudie.nl leer je de taal van jouw keuze. Na het voltooien van een van de taalkundige opleidingen bezit je een uitgebreide woordenschat en kun je gesprekken voeren in de taal van je keuze. De ideale basis dus! Net als bij de andere opleidingen van Beste Thuisstudie.nl verloopt de taalcursus in het tempo dat bij jou past. Je leert wanneer en hoe snel je zelf wilt. Niet voor niets behoren de taalcursussen van Beste Thuisstudie.nl tot de populairste opleidingen!

Ga naar Taalcursussen >>

Hobbycursussen

Jaarlijks volgen vele duizenden hobbyisten de hobbycursussen van Beste Thuisstudie.nl. Deze kunnen uiteenlopen van een muziekcursus tot psychologie en computercursussen, en nog veel meer! Elke maand ontvang je het lesmateriaal voor jouw cursus en kun je in je eigen tijd meer leren over de hobby van jouw keuze. Leer iets nieuws en haal meer uit het leven met de hobbycursus die bij jou past!

Ga naar Hobbycursussen >>

Gratis studiegidsen

Er zijn vele opleidingen en het is vrijwel onmogelijk om ze allemaal op Beste Thuisstudie.nl te beschrijven. Kijk daarom eens in de verschillende studiegidsen en lees op je gemak eens wat de verschillende opleidingen en instellingen te bieden hebben. Op deze manier kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de verschillende mogelijkheden en kun je zelf een keuze maken uit de vele verschillende opleidingen.

Ga naar studiegidsen >>

Thuisstudie aanbieders

De opleidingen die je op Beste Thuisstudie.nl vindt, kun je bij diverse thuisstudie aanbieders volgen. We hebben ze allemaal op een rijtje gezet en beoordeeld, zodat jij de beste aanbieder van jouw opleiding kunt kiezen. Alle belangrijke instellingen zijn vertegenwoordigd in het overzicht. Dus neem snel een kijkje!

Ga naar Thuisstudie aanbieders >>

Over Beste Thuisstudie.nl

Opleidingen zijn er in vele soorten en maten, ook als het gaat om opleidingen en cursussen die je thuis kunt volgen. Maar welke opleiding of cursus en welke onderwijsinstelling zijn voor jou het meest geschikt? Om de keuze voor jou eenvoudiger te maken, hebben we alle opleidingen en cursussen voor je op een rijtje gezet, zodat jij zelf eenvoudig kunt vergelijken en kunt kiezen voor de opleiding bij de instelling die bij jou past. Dat maakt het wel zo gemakkelijk. Dus bekijk het ruime aanbod, vergelijk de instellingen en maak een weloverwogen keuze voor jouw perfecte opleiding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *