<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Beroepsopleiding

Een beroepsopleiding is een zeer geschikte manier om meer uit je carrière te halen. Met een beroepsopleiding heb je namelijk de mogelijkheid om je theoretisch meer in het vakgebied te verdiepen. Met Beste Thuisstudie.nl kun je dit in je eigen tijd en op je eigen tempo doen. Bovendien krijg je altijd een erkend certificaat bij afronding van je beroepscursus. Welke opleiding bij jou past, heeft te maken met het vakgebied waar je je in begeeft, het niveau waarop je je begeeft (aantal jaren ervaring) en wat je wilt leren. Daarnaast speelt je budget een grote rol. Lees hieronder daarom meer over de verschillende soorten beroepsopleidingen en de verschillende aanbieders van een beroepsopleiding.

beroepsopleiding

Verschillende soorten beroepsopleiding

Voor je beroepsopleiding heb je de keuze uit talloze aanbieders en soorten opleidingen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Kantooropleidingen
  • Beautycursussen
  • Beveiligingsopleidingen
  • Makelaardijopleidingen
  • Communicatieopleidingen
  • En nog veel meer…

Je ziet: voor elk vak bestaat wel een beroepsopleiding! Zeer bepalend bij de keuze is echter ook de aanbieder van de opleiding. Je leest daarom hieronder ook meer over onze aanbieders van een beroepsopleiding.

Meer informatie over de verschillende soorten beroepsopleidingen vind je bij onze studiegidsen.

Aanbieders van een beroepsopleiding

Alle aanbieders op Beste Thuisstudie.nl bieden beroepsopleidingen aan. De meeste van deze aanbieders bieden voor ongeveer elke beroepsgroep passende opleidingen. Uitzondering is Fabius Opleidingen. Fabius Opleidingen heeft vooral opleidingen voor kantoorpersoneel en computercursussen, in tegenstelling tot de andere aanbieders die ongeveer in elke branche een beroepsopleiding aanbieden.

NHA Beroepsopleiding

Een beroepscursus bij de NHA volgen betekent een vakopleiding volgen waarbij je aan het eind een erkend diploma ontvangt. De NHA staat bekend om de flexibele opleidingen waarbij je in je eigen tijd en je eigen tempo leert. Een persoonlijke docent begeleidt je op afstand en kan je helpen met alle vragen die je hebt over je beroepsopleiding en alles eromheen. Je bent altijd officieel gekwalificeerd met een NHA beroepsopleiding.

De NHA Top 5:
1. AOV Startend Ondernemer MKB
2. Basiskennis Boekhouden
3. Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken
4. Spaans, Engels, Frans, Turks, Duits
5. Webpage Designer

Meer weten over een beroepsopleiding van de NHA? Kijk bij onze NHA ervaringen.

NTI Beroepsopleiding

Je beroepsopleiding is bij het NTI gegarandeerd zo gevonden! Met een aanbod van 142 verschillende beroepsopleidingen is er in elke categorie een opleiding te vinden. Voor je beroepsopleiding hoef je geen extra tijd vrij te maken, want je kunt ook ’s avonds en in het weekend studeren en er is geen vast tempo waarin je je beroepscursus moet voltooien. Ook bij de NTI krijg je een officieel erkend diploma na afronding van je beroepsopleiding.

De NTI Top 5:
1. HBO Toegepaste Psychologie
2. Basiskennis Boekhouden (bkb®)
3. MBO Doktersassistent
4. HBO Rechten
5. Spaans voor beginners

Meer weten over een beroepsopleiding van het NTI? Kijk bij onze NTI ervaringen.

Laudius Beroepsopleiding

Je beroepsopleiding volgen wordt wel heel voordelig met Laudius. Laudius heeft namelijk “het nieuwe studeren” geïntroduceerd. In het kort betekent dit dat je 100% flexibel studeert, tot in de puntjes begeleid wordt door gekwalificeerde docenten en het laagste lesgeld van Nederland betaalt. Dit alles past in de filosofie van Laudius, dat vindt dat studeren niet duur mag zijn. Ook krijg je bij Laudius je geld terug als je niet slaagt voor je beroepsopleiding.

De Laudius Top 5:
1. Financial assistant (BKB+BKC)
2. Budgetcoach
3. Frans voor beginners
4. Management in de (gezondheids)zorg
5. Life coach

Meer weten over een beroepsopleiding van Laudius? Kijk bij onze Laudius ervaringen.

LOI Beroepsopleiding

De LOI loopt met de beroepsopleidingen voorop in de branche. Ruim 400 beroepgerichte opleidingen in allerlei soorten en vakgebieden vind je bij de Leidse Onderwijsinstellingen. De LOI heeft een zeer goede naam als opleidingsinstelling, dus je haalt met je LOI beroepsopleiding een diploma van waarde. Ook een LOI beroepsopleiding kun je goed combineren met een baan, omdat je studeert wanneer je dat wilt en hoe snel je zelf wilt. Bovendien word je goed begeleid tijdens je LOI beroepsopleiding.

De LOI Top 5:
1. Gewichtsconsulent!
2. Spaans voor beginners
3. Praktijkdiploma boekhouden (PDB)
4. MBO Beveiliger
5. HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Meer weten over een beroepsopleiding van de LOI? Kijk bij onze LOI ervaringen.

Studieplan Beroepsopleiding

Een beroepsopleiding van gegarandeerd goede kwaliteit met de laagste prijs vind je bij Studieplan. Met de unieke studiemethode belooft Studieplan dat iedereen kan studeren en iedereen slaagt voor een Studieplan beroepsopleiding. Ben je nog niet zo zeker van je keuze? Je kunt 14 dagen op proef studeren bij elke Studieplan beroepsopleiding.

De Studieplan Beroepsopleiding Top 5:
1. CCV Taxichauffeur
2. PDB
3. Schuldhulpverlening
4. Basisopleiding Administratief medewerker
5. Secretaresse

Meer weten over een beroepsopleiding van Studieplan? Kijk bij onze Studieplan ervaringen.

Fabius Beroepsopleiding

Een beroepsopleiding van Fabius Opleidingen bereidt je voor op de praktijk. Je leert in kleine groepen met een praktijkgerichte opleiding meer te halen uit je vak en zo steviger in de markt te staan. Je kunt al binnen 6 maanden in het bezit zijn van een waardevol diploma met je Fabius beroepsopleiding!

De Fabius Opleidingen Top 5:
1. Receptioniste / Telefoniste
2. Administratief Medewerker
3. Secretaresse
4. Financieel Administratief Medewerker
5. Commercieel Administratief Medewerker

Meer weten over een beroepsopleiding van Fabius Opleidingen? Kijk bij onze Fabius Opleidingen ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *