<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Opleiding Professioneel Weddingplanner

De opleiding Professioneel Weddingplanner is de perfecte opleiding voor iedereen die zich beroepsmatig wil bezighouden met het organiseren van trouwerijen. Verschillende aanbieders hebben deze professionele opleiding in hun aanbod opgenomen. Iedere onderwijsinstelling geeft er een eigen invulling aan. Wat wil jij van de opleiding Professioneel Weddingplanner? Bekijk de verschillende opleidingen van de verschillende aanbieders hieronder.

professioneel weddingplanner

Opleiding professioneel Weddingplanner van het NTI

De opleiding Professioneel Weddingplanner van het NTI is een grondige en veelzijdige opleiding. Dankzij het NTI word je klaargestoomd voor het vak. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de beroepsorganisatie voor weddingplanners (BWPN)! Ook aan de praktijk is gedacht, met 4 interessante seminars. Je ontvangt een erkend diploma en bent klaar voor het beroep dankzij deze uitgebreide opleiding Professioneel Weddingplanner!

Doorstroomopleiding Weddingplanner van het NTI

Heb je de hobbycursus weddingplanner van het NTI gevolgd? Dan heb je bij deze aanbieder recht op vrijstellingen voor de professionele opleiding. Kies voor de doorstroomopleiding weddingplanner!

Opleiding professioneel Weddingplanner van de LOI

Als jij je talent voor het organiseren van bruiloften wilt ontplooien tot een lucratief beroep, kijk dan naar de opleiding Professioneel Weddingplanner van de LOI. Je krijgt niet alleen alles mee van de organisatie en uitvoering van de perfecte trouwerij, maar ook de officiële regelgeving. Daarnaast is er aandacht voor het starten van een eigen zaak als weddingplanner. “Professioneel” is dus zeker een kenmerk van deze interessante opleiding!

Cursus Eigen Zaak Weddingplanner van de NHA

Als professioneel weddingplanner kan het interessant zijn om een eigen zaak te starten. Twee aanbieders hebben hun opleiding hier speciaal op gefocust. Naast alle facetten van het plannen van een bruiloft, wordt extra aandacht besteed aan het hebben van een eigen bedrijf. Op die manier ben je niet alleen professioneel weddingplanner, maar ook rijp voor het zakenleven!

Cursus Eigen Zaak Weddingplanner van Laudius

Laudius leert je eveneens hoe het is om als professioneel weddingplanner een eigen zaak te hebben. Met persoonlijke studiebegeleiding word je helemaal klaargestoomd voor dit uitdagende, creatieve vak. Daarnaast is er aandacht voor de bedrijfsmatige kant. Het beste van beide werelde vind je verenigd in de opleiding Professioneel Weddingplanner van Laudius!

Ook hobbycursus weddingplanner

Hoeft het allemaal niet zo officieel? Bekijk dan de cursus weddingplanner bij onze thuisstudie hobbycursussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *