<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

HBO-opleidingen

Voor HBO-opleidingen hoef je al lang niet meer in de schoolbanken te zitten! Tegenwoordig kun je elke HBO-opleiding volgen vanuit je huis, op het moment dat het jou uitkomt. Op Beste Thuisstudie.nl vind je meer informatie over hoe je dat kunt doen. Ook brengen wij je graag in contact met de meest vooraanstaande aanbieders van HBO-opleidingen.

hbo-opleidingen

De HBO-opleidingen die je bij de verschillende opleidingsinstituten op Beste Thuisstudie.nl kunt volgen, zijn allemaal officieel erkende opleidingen waarbij je uiteindelijk een officieel erkend diploma ontvangt. Deze aanbieders staan hoog aangeschreven in het bedrijfsleven, dus ook bij de grote bedrijven kun je terecht met je diploma. Je krijgt dus alle voordelen van erkende hogescholen, maar dan gecombineerd met het gemak van flexibel studeren. Dat is het voordeel van onze HBO-opleidingen.

Alle HBO-opleidingen mogelijk

Zo ongeveer alle HBO-opleidingen die je bij ‘normale’ hogescholen vindt, kun je ook volgen bij een van de aanbieders op Beste Thuissudie.nl. Dus het maakt niet uit of je op zoek bent naar iets in de marketing, communicatie, psychologie, onderwijs, management of een andere sector, Beste Thuisstudie.nl heeft de juiste HBO-opleidingen.

Alle aanbieders van HBO-opleidingen zijn door ons onafhankelijk vergeleken. De uitkomsten zie je per aanbieder, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. LET OP: niet alle aanbieders die je ziet op Beste Thuisstudie.nl bieden HBO-opleidingen.

Meer informatie over de verschillende soorten HBO-opleidingen vind je bij onze studiegidsen.

Aanbieders van HBO-opleidingen

De HBO-opleidingen worden aangeboden door 4 aanbieders op Beste Thuisstudie.nl. Al deze aanbieders bieden landelijk erkende en officieel geaccrediteerde opleidingen aan waarbij je een officieel HBO-diploma ontvangt. Hiermee doen de HBO-opleidingen die je vanuit huis kunt doen niet onder voor de opleidingen die hogescholen aanbieden. Bovendien beschikken veel aanbieders over belangrijke certificeringen, zoals ISO 9001 en NVAO-accredities. Kijk hieronder naar de verschillende aanbieders van HBO-opleidingen.

NHA HBO-opleidingen

NHA HBO-opleidingen wordne ingedeeld in 2 categorieën. Daarmee is de niet de grootste aanbieder als het gaat om HBO-opleidingen. Het aanbod dat deze instelling heeft, is echter van hoge kwaliteit. De HBO Baceheleropleidingen zijn NVAO geaccrediteerd en voldoen dus aan strenge kwaliteitseisen. Hiermee behoort de NHA tot een van de hoog aangeschreven instellingen als het gaat om het aanbieden van HBO-opleidingen.

De NHA Top 5:
1. AOV Startend Ondernemer MKB
2. Basiskennis Boekhouden
3. Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken
4. Spaans, Engels, Frans, Turks, Duits
5. Webpage Designer

Meer weten over een HBO-opleidingen van de NHA? Kijk bij onze NHA ervaringen.

NTI HBO-opleidingen

Op het gebied van HBO-opleidingen op afstand is het NTI wellicht de meest bekende en gerenommeerde aanbieder van Nederland. Vele studenten hebben hun carrière een extra boost gegeven door een HBO-opleiding aan het NTI te volgen en een groot deel van de afgestudeerden heeft nu een goede baan bij een van de grotere bedrijven in Nederland en het buitenland. Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en net als de NHA is het NTI in het bezit van de belangrijke NVAO-accreditatie.

De NTI Top 5:
1. HBO Toegepaste Psychologie
2. Basiskennis Boekhouden (bkb®)
3. MBO Doktersassistent
4. HBO Rechten
5. Spaans voor beginners

Meer weten over een HBO-opleidingen van het NTI? Kijk bij onze NTI ervaringen.

Laudius HBO-opleidingen

Veel HBO-opleidingen van Laudius geven je een erkend diploma. Je wordt gedurende je opleiding desgewenst intensief begeleid. Op die manier haal je het maximale uit jezelf en je opleiding. Ook als je na het behalen van je diploma de behoefte hebt om je nog verder te ontwikkelen, heeft Laudius verschillende mogelijkheden. Hiermee kun je je verder verdiepen in de materie waar je tijdens je HBO-opleiding kennis mee hebt gemaakt. Zo kun je jezelf blijven doorontwikkelen, ook ver na afronding van je HBO-opleiding.

De Laudius Top 5:
1. Financial assistant (BKB+BKC)
2. Budgetcoach
3. Frans voor beginners
4. Management in de (gezondheids)zorg
5. Life coach

Meer weten over een HBO-opleidingen van Laudius? Kijk bij onze Laudius ervaringen.

LOI HBO-opleidingen

De LOI HBO-opleidingen zijn als eerst van alle afstandopleidingen geaccrediteerd met het belangrijkste keurmerk dat de overheid aan een onderwijsinstelling kan toekennen: het ITK-keurmerk, ofwel het keurmerk van de Instellingstoets Kwaliteitszorg. Eenvoudig gezegd is dit keurmerk een teken dat studenten de kwaliteit van de HBO-opleidingen van de LOI kunnen vertrouwen. De belangrijkste voordelen van thuisstudies, zoals leren in je eigen tijd, afstuderen in je eigen tempo en toch intensieve begeleiding waar nodig, zijn ook van toepassing op LOI HBO-opleidingen.

De LOI Top 5:
1. Gewichtsconsulent!
2. Spaans voor beginners
3. Praktijkdiploma boekhouden (PDB)
4. MBO Beveiliger
5. HBO-bachelor Toegepaste psychologie

Meer weten over een HBO-opleidingen van de LOI? Kijk bij onze LOI ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *