<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

HBO Accountancy Thuisstudie

De HBO Accountancy Thuisstudie is de ideale weg naar een functie als accountant. Met een erkend NVAO-geaccrediteerd diploma van je HBO Accountancy Thuisstudie op zak ben jij straks de financiële spil in een bedrijf. Dat kan elk bedrijf zijn, van een kleine onderneming tot een complete multinational. Dus als jij straks de verantwoordelijke taak van accountant met succes op je wilt nemen, lees dan meer over de HBO Accountancy Thuisstudie.

hbo accountancy thuisstudie

Direct naar jouw HBO Accountancy Thuisstudie

Ga nu naar de LOI HBO Accountancy Thuisstudie >>

Waarom de HBO Accountancy Thuisstudie?

Jij kiest voor de HBO Accountancy Thuisstudie omdat jij de verantwoordelijkheid voor de financiën van een bedrijf niet uit de weg gaat. Je hebt oog voor detail, houdt ervan om met cijfers te werken en begrijpt hoe bedrijfsprocessen werken en gestroomlijnd kunnen worden om zo kosten te besparen. Ook in deze economisch roerige tijden biedt een NVAO-geaccrediteerd HBO-diploma Accountancy nog steeds redelijke baankansen, waarbij je als assistent aan de slag kunt gaan en zelfs kunt doorgroeien tot op managementniveau. Spreekt dit je aan? Dan is jouw keuze duidelijk: jij gaat voor de HBO Accountancy Thuisstudie.

Wat leer je met de HBO Accountancy Thuisstudie?

De HBO Accountancy Thuisstudie stoomt je met zowel theoretisch als praktisch ingestelde lessen klaar voor de veelzijdige functie als accountant, met aandacht voor alle bedrijfsprocessen. Na het afronden van deze opleiding mag je de titel Bachelor of Economics voeren. In de praktijk kun je met deze opleiding zowel uitvoerende administratieve taken als een adviesrol voor bedrijven vervullen ten aanzien van de financiën. Voor je propedeuse krijg je inleidende en oriënterende modules over onder andere bedrijfsadministratie, belastingwetgeving, beroepspraktijk en communicatieve vaardigheden. Later in de opleiding wordt dieper ingegaan op de stof en leer je meer over rechten, jaarrekeningen en andere belangrijke zaken die je als accountant in de praktijk tegenkomt. Deze veelzijdige opleiding zorgt met een brede insteek, gevolgd door een diepgaande lesmethode, voor een solide basis met goede beroepsperspectieven. Voor meer kansen als accountant kies je daarom voor de HBO Accountancy Thuisstudie!

HBO Accountancy Thuisstudie klassikaal volgen?

Wil je jouw HBO Accountancy Thuisstudie klassikaal volgen? Dat kan ook. Je kunt bij de HBO-opleidingen kiezen voor de klassikale variant om zo nog betere begeleiding te krijgen tijdens je HBO Accountancy Thuisstudie.

Aanbieders HBO Accountancy Thuisstudie

De HBO Accountancy Thuisstudie kun je volgen bij de LOI. Hier wordt zowel de reguliere als de klassikale variant van deze thuisstudie aangeboden. Wil je meer weten over de LOI en ervaringen van anderen met deze aanbieder? Lees dan onze LOI ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *