<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

HBO Psychologie Thuisstudie

Met de HBO Psychologie Thuisstudie word je opgeleid om op hoger niveau te werken in de psychologie. Dankzij de indeling van de HBO Psychologie Thuisstudie kun je deze opleiding volgen naast je werk en dagelijkse leven. Deze zeer brede opleiding kent enkele verdiepende modules waarin je verder kunt doorleren in verschillende specialisaties. Voor een carrière als psycholoog, coach of counselor is de HBO Psychologie Thuisstudie de ideale opleiding!

hbo psychologie thuisstudie

Direct naar jouw HBO Psychologie Thuisstudie

Ga direct naar de LOI >>
Ga direct naar de NTI >>
Ga direct naar de NHA >>
Ga direct naar Laudius >>

Waarom de HBO Psychologie Thuisstudie?

De HBO Psychologie Thuisstudie past helemaal bij jou als je houdt van oplossingsgericht met mensen werken. Je kunt goed luisteren naar mensen en daarbij tot de kern van de zaak komen. Aan het eind van deze opleiding beschik je over een erkend diploma waarmee je bijvoorbeeld uiteindelijk als onafhankelijk psycholoog aan de slag kan, maar ook als psycholoog, coach of counselor in een bedrijf kunt werken. Hiervoor zijn verschillende verdiepingen binnen de HBO Psychologie Thuisstudie.

Wat leer je met de HBO Psychologie Thuisstudie?

De HBO Psychologie Thuisstudie leidt je op tot psycholoog, coach of counselor. Hierbij ben je breed inzetbaar en staat in je werk altijd het psychisch welzijn van de mens centraal. Binnen de psychologie onderscheiden we verschillende specialisaties die je ook bij de thuisstudievariant van deze opleiding kunt volgen. Afhankelijk van de aanbieder worden deze specialisaties geïntegreerd in de opleiding of apart behandeld. Bekijk hiervoor de individuele lesmodules van de aanbieders. De HBO (Toegepaste) Psychologie Thuisstudie kent de volgende specialisaties:

  • Volwassenen en ouderen
  • Jeugd- en ontwikkelingspsychologie
  • Coaching & counselling
  • Arbeids- en organisatiepsychologie
  • Psychologie & gezondheid

Als je de HBO Psychologie Thuisstudie hebt afgerond, mag je de titel Bachelor of Applied Psychology voeren.

HBO Psychologie Thuisstudie klassikaal volgen?

Wil je jouw HBO Psychologie Thuisstudie klassikaal volgen? Dat kan ook. Je kunt bij de HBO-opleidingen kiezen voor de klassikale variant om zo nog betere begeleiding te krijgen tijdens je HBO Psychologie Thuisstudie.

Aanbieders HBO Psychologie Thuisstudie

De HBO Psychologie Thuisstudie kun je volgens bij vier verschillende aanbieders, ieder met hun eigen invulling van het opleidingstraject. Aangezien elke aanbieder een eigen manier heeft van lesgeven en het begeleiden van studenten, raden wij altijd aan om goed de verschillende instellingen met elkaar te vergelijken. Lees daarom voordat je je inschrijft bij een HBO Psychologie Thuisstudie onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *