<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

HBO Rechten Thuisstudie

De HBO Rechten thuisstudie is een studie met zeer interessante carrièremogelijkheden. Tegenwoordig is er grote vraag op de arbeidsmarkt naar afgestudeerde juridisch onderlegde HBO’ers. Met de HBO Rechten thuisstudie kun je vanuit huis in je eigen tijd en op je eigen tempo deze juridische opleiding volgen en zo een erkend en NVAO-geaccrediteerd diploma halen. Heb jij affiniteit met rechten en wil jij meer halen uit jouw (juridische) carrière? Schrijf je dan nu in voor een HBO Rechten thuisstudie!

hbo rechten thuisstudie

Direct naar jouw HBO Rechten Thuisstudie

Direct inschrijven voor je HBO Rechten thuisstudie?

Ga direct naar de LOI >>

Ga direct naar de NTI >>

Waarom de HBO Rechten Thuisstudie?

De HBO Rechten thuisstudie leidt je op voor een uitdagende functie in het juridische werkveld. Als je afgestudeerd bent, ligt er een wereld voor je open. Je kunt zeer veel verschillende kanten op met je officieel erkende HBO-diploma en je Bachelor of Laws titel. Hoogstwaarschijnlijk krijg je een afwisselende functie als jurist bij de overheid of een bedrijf, waarbij jouw kennis en kunde op allerlei manieren ingezet kunnen worden. Ondanks (of eigenlijk zelfs dankzij) de economische crisis is er een enorme vraag naar hooggeschoold juridisch personeel. Kortom: mogelijkheden te over als je klaar bent met je HBO Rechten thuisstudie!

Wat leer je met de HBO Rechten Thuisstudie?

De HBO Rechten thuisstudie begint in de propedeuse met een solide juridische basiskennis. Naast kennis worden ook diverse vaardigheden, zoals het omgaan met een rechtenbundel, het opzoeken van informatie in rechtendatabanken en andere skills die je als HBO jurist moet beheersen, behandeld. Als je de propedeuse succesvol hebt afgerond, begint de verdiepingsfase. Daarin wordt dieper ingegaan op diverse algemeen juridische vakgebieden, zoals privaatrecht, internationaal recht en andere rechtsgebieden. Uiteraard wordt tijdens de opleiding continu de koppeling met de beroepspraktijk gemaakt en in diverse modules behandeld. Op deze manier leer je alle facetten van de theorie en praktijk kennen en beheersen en leer je alles wat je in je carrière nodig hebt tijdens je HBO Rechten thuisstudie.

HBO Rechten Thuisstudie klassikaal volgen?

Wil je jouw HBO Rechten Thuisstudie klassikaal volgen? Dat kan ook. Je kunt bij de HBO-opleidingen kiezen voor de klassikale variant om zo nog betere begeleiding te krijgen tijdens je HBO Rechten Thuisstudie.

Aanbieders HBO Rechten Thuisstudie

De HBO Rechten thuisstudie wordt door twee thuisstudie aanbieders aangeboden. Beide aanbieders hebben een respectabele staat van dienst als het gaat om het aanbieden van deze juridische HBO-opleiding. Bekijk voor meer informatie over deze aanbieders onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *