<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

HBO Thuisstudies overig

Alle HBO thuisstudies die er op dit moment te vinden zijn, kun je volgen bij een van onze thuisstudie aanbieders. Dus staat je HBO Thuisstudie niet in het rijtje op onze website? Kijk dan op de websites van de verschillende aanbieders van HBO Thuisstudies.

hbo thuisstudies

Direct naar aanbieders van HBO Thuisstudies

HBO Thuisstudies worden aangeboden door vier verschillende instellingen. Je kunt ze vinden door direct op de onderstaande links te klikken. Maak zelf je keuze uit onze aanbieders van HBO Thuisstudies.

LOI

De LOI heeft een zeer ruim aanbod van HBO Thuisstudies. Alle LOI HBO Thuisstudies hebben de hoogst mogelijke accreditatie die de overheid aan een opleiding kan geven, namelijk die van de NVAO. Kwaliteit is dus gegarandeerd bij de LOI.

Ga direct naar LOI >>

NTI

Bij het NTI vind je net als bij de LOI een zeer breed aanbod van HBO Thuisstudies. Op de website van het NTI zijn deze opleidingen wat overzichtelijker ingedeeld, zodat je snel je keuze voor de juiste opleiding kunt maken.

Ga direct naar NTI >>

NHA

HBO Thuisstudies van NHA vinden we in slechts twee varianten. Deze onderwijsinstelling heeft er namelijk voor gekozen zich niet in de breedte, maar juist in de diepte te profileren. Dit leidt tot een kwalitatief hoogwaardig aanbod waarbij je op het gebied van Bedrijfskunde of Psychologie & Counseling intensief wordt opgeleid voor de carrière van jouw keuze.

Ga direct naar NHA >>

Laudius

Bij Laudius vind je HBO Thuisstudies in drie verschillende vakgebieden: Management, Marketing, Reclame & Verkoop en Psychologie. De compacte, flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn zo ingericht dat je goed klaargestoomd wordt voor de praktijk.

Ga direct naar Laudius >>

Waarom een HBO Thuisstudie?

Bij HBO Thuisstudies op Beste Thuisstudie.nl krijg je na afronding altijd een erkend diploma. Dat betekent dat je dezelfde erkenning krijgt als HBO-studenten die op hogescholen hun opleiding volgen. Het verschil is alleen, dat jij jouw opleiding vanuit huis kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Zo hoef je niets te laten en kunnen je werk en privéleven ongestoord doorgaan. Dus als jij verder wilt leren voor een erkend diploma en officiële Bachelortitel, zonder dat je daarvoor je leven opnieuw hoeft in te richten, kies dan voor een van onze HBO Thuisstudies!

Meer lezen over aanbieders van HBO Thuisstudies?

De aanbieders van HBO Thuisstudies hebben wij uitgebreid vergeleken op Beste Thuisstudie.nl. De verslagen van onze ervaringen kun je op deze website lezen. Ook staat er bij elk verslag een overzichtelijke score voor een nog eenvoudigere vergelijking. Lees dus voor het inschrijven bij een HBO Thuisstudie onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *