De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Autotechniek

Ben je goed met je handen en sleutel je graag? Dan is de cursus autotechniek iets voor jou! Met deze cursus leer je je auto tot in de puntjes kennen. Je kunt zelf mankementen repareren. Zo bespaar je op de hoge kosten van garages. Je hebt de cursus Autotechniek dus snel terugverdiend! Het maakt niet uit wat het merk of type van je auto is. Alles komt voorbij, zodat jij voortaan zelf onderhoud en reparaties kunt uitvoeren. Of misschien zelfs een oldtimer helemaal zelf opknappen. Zeker als je een wat oudere auto hebt, komt de cursus Autotechniek goed van pas!

cursus autotechniek

Cursus Autotechniek van Laudius

Voor de cursus Autotechniek van Laudius hoef je geen kennis van techniek te hebben. Deze cursus behandelt de volledige basis die je nodig hebt. Uiteraard is er genoeg beeldmateriaal, zoals duidelijke foto’s die als voorbeeld dienen. Maar de cursus Autotechniek is niet alleen handig om te leren sleutelen. Ook bij de aanschaf van een auto weet je voortaan waar je op moet letten. Nog een reden om je direct aan te schaffen voor deze handige cursus!

Ga direct naar Laudius >>

Cursus Populaire Autotechniek van de NHA

Na de cursus Populaire Autotechniek heeft jouw auto geen geheimen meer voor je! Jij weet van elk piepje, kraakje of rammeltje precies wat het is. En belangrijker nog: je kunt het zelf verhelpen. Je hoeft niet meer langs die dure garage, want je duikt zonder problemen zelf onder de motorkap. Alles, van de carrosserie en de wielen tot de elektra en de motor, komt aan bod in deze grondige cursus. Je leert werken met de juiste gereedschappen en hebt elk probleem snel opgelost. Je krijgt begeleiding waar nodig en leert in je eigen tempo. Ook kun je online met andere studiegenoten informatie uitwisselen. Dat maakt de cursus Populaire Autotechniek van de NHA tot de leukste cursus!

Ga direct naar de NHA >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.