<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Beleggen

De cursus beleggen is de laatste jaren flink in opmars. Niet zo gek, want op je spaarrekening boek je tegenwoordig maar matige rentes. Door te beleggen kun jij rendementen (proberen te) behalen die vele malen hoger liggen dan die rente waar de bank mee schermt. Maar hoe werkt beleggen en waar moet je op letten. De cursus beleggen is ervoor om zelfs de meest onervaren beleggers in korte tijd op te leiden tot succesvolle beurshandelaren. Uiteraard is winst nooit gegarandeerd op de beurs, maar met de cursus beleggen kom je een heel eind. Je leert niet alleen zelfstandig, maar vooral ook verstandig te beleggen. Dus als jij denkt dat je het in de vingers hebt om te handelen in aandelen en / of opties, maak dan kennis met de cursus beleggen!

cursus beleggen

Direct naar jouw cursus beleggen?

De cursus beleggen voor beginners kun je bij verschillende aanbieders volgen. Hieronder staan de directe links naar de cursussen van onze aanbieders.

Cursus beleggen bij Studieplan

De cursus beleggen van Studieplan leert je op een verantwoorde manier meer rendement te halen op de beurs. Alle facetten van de financiële markten komen aan bod en er wordt uitgebreid ingegaan op de terminologie die je op de beurs kunt verwachten. Heel meer uit je vermogen. Schrijf je nu extra voordelig in voor deze cursus beleggen!

Ga direct naar de Studieplan cursus Beurzen en Beleggen >>

Meer weten over Studieplan? Lees onze Studieplan ervaringen.

Cursus beleggen voor beginners bij de LOI

De cursus beleggen van de LOI verhoogt je winstkansen op de beurs. Je wordt wegwijs in de interessante wereld van het beleggen en beschikt in korte tijd over de nodige basiskennis om op de (virtuele) beursvloer je weg te kennen. Je wordt wegwijs gemaakt in de (toepassing van) verschillende beleggingsinstrumenten. Ook leer je risico’s inschatten, vermogen spreiden en nog veel meer belangrijke aspecten in deze leerzame cursus.

Ga direct naar de LOI cursus Beleggen voor Beginners >>

Meer weten over de LOI? Lees onze LOI ervaringen.

Cursus beleggen bij de NHA

Verantwoord beleggen vereist kennis en inzicht. De cursus Beleggen voor Beginners van de NHA leert je de basiskennis om de juiste inschattingen te maken op de beursvloer. Zo leer je in korte tijd precies welke markten en kansen geschikt zijn om in te beleggen en wanneer je moet in- en uitstappen. Maak nu kennis met de cursus Beleggen voor Beginners van de NHA!

Ga direct naar de NHA cursus Beleggen voor Beginners >>

Meer weten over de NHA? Lees onze NHA ervaringen.

Cursus beleggen bij Laudius

Met beleggen kun je steenrijk en straatarm worden. Rijkdom is nooit gegarandeerd, maar de kans op verlies wordt vele malen kleiner met de cursus Beleggen voor Beginners van Laudius. Stap voor stap kom je erachter hoe beleggen werkt en waar je allemaal rekening mee moet houden dankzij deze cursus van Laudius.

Ga direct naar de Laudius cursus Beleggen voor Beginners >>

Meer weten over Laudius? Lees onze Laudius ervaringen.

Gratis cursus beleggen voor beginners van BinaireOptieHandelaar.nl

In binaire opties handelen is een stuk eenvoudiger dan in ‘reguliere’ opties handelen. Dankzij de gratis(!) cursus beleggen voor beginners, speciaal geënt op binaire opties, leer je snel de fijne kneepjes van het beleggen in binaire opties. Na afronding kun je zelf de beursvloer op en aan de slag dankzij de gratis cursus Beleggen voor Beginners van BinaireOptieHandelaar.nl.

Ga direct naar de BinaireOptieHandelaar.nl gratis cursus Beleggen voor Beginners >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *