<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Bier Brouwen

Bierdrinkers opgelet! Waarom niet je eigen bier brouwen? Met een cursus bier brouwen leer je hoe jij voortaan zelf het lekkerste flesje van dat heerlijke goudgele vocht maakt. Je kunt dit nobele vak leren op twee manieren: in de vorm van een leuke, leerzame hobbycursus, of in de vorm van een heuse beroepscursus. In het laatste geval kan de cursus bier brouwen je echt een duwtje in de rug geven om er je carrière van te maken. Dus heb je zin in iets anders en wil je wel eens een echt ambacht leren? En houd jij ook van een ijskoud biertje op zijn tijd? Kijk dan eens goed naar onze cursus bier brouwen!

cursus bier brouwen

Hobbycursus Bier Brouwen van Studieplan

Met de hobbycursus bier brouwen kun je thuis zelf lekkere biertjes maken. Dankzij de unieke lesmethode leer je eenvoudig zelf bier maken en kun je straks thuis je vrienden jouw eigen creatie laten drinken. Alles wordt duidelijk en stap voor stap behandeld, van begin tot eind, zodat je echt alle fijne kneepjes van dit Bourgondische ambacht in de vingers krijgt. De cursus komt met verschillende recepten, handige tips en afbeeldingen om alles tot in de puntjes toe te lichten. Aan het eind van deze hobbycursus bier brouwen weet je alles wat je moet weten van het mouten tot het bottelen. Je weet wat je allemaal nodig hebt. En als je talent hebt, kun je misschien wel als professionele brouwer aan de slag dankzij deze cursus bier brouwen!

Ontdek de cursus bier brouwen van Studieplan >>

Beroepscursus Bierbrevet van de NHA

Wil je professioneel leren bier brouwen of voor je werk meer kennis van bier opdoen? Deze cursus van de NHA is een echte beroepscursus. Bij voltooiing krijg je zelfs een brevet waarmee je professioneel aan de slag kunt! Officieel heet deze cursus dan ook de cursus bierbrevet SWEN2. Deze cursus leunt dan ook meer op alles te weten leren komen van het bier. In de laatste les van deze cursus komt het bier brouwen aan bod. Een totaalpakket waarmee je alles leert om een goede bierkenner en eventueel zelfs bierbrouwer te worden!

Ontdek de professionele cursus bierbrevet van NHA >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *