<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Creatief Schrijven

Spannende, meeslepende, vermakelijke en mooie verhalen leer je met de cursus creatief schrijven. Je ontdekt de geheimen om jouw verhalen zo boeiend te maken, dat iedereen ze in 1 ruk uit wil lezen. Met diepgaande personages, verrassende verhaallijnen en onverwachte intriges. De cursus creatief schrijven maakt de woordkunstenaar in je wakker. Ontdek je eigen schrijftalent! Net als alle andere cursussen en opleidingen op Beste Thuisstudie.nl, leer je de fijne kneepjes van de cursus creatief schrijven in je eigen tijd en tempo. Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je aan de cursus werkt. Meer weten? Kijk dan bij onze 2 aanbieders van de cursus creatief schrijven.

Cursus Creatief Schrijven van de LOI

De cursus creatief schrijven van de LOI is een droom die uitkomt voor aspirant-schrijvers. Deze cursus wordt in 2 varianten aangeboden: een volledige cursus (10 maanden) en een verkort traject (4 maanden). Tijdens deze cursus creatief schrijven leer je hoe je een goed verhaal moet schrijven. Dit gebeurt aan de hand van verschillende schrijfopdrachten, waarbij de ene opdracht nog meer inspireert dan de ander! Hierbij leer je hoe verschillende genres in elkaar steken en worden je diverse schrijftechnieken bijgebracht.

Tijdens de cursus creatief schrijven wordt je werk zelfs gepubliceerd in het cursistenblad. En leidt deze cursus tot de publicatie van je eigen boek? Dan krijg je van de LOI 35 procent van je cursusgeld terug!

Ga naar de LOI voor meer informatie >>

Cursus Creatief Schrijven van Laudius

De cursus creatief schrijven van Laudius heeft als doel om jouw (verborgen) schrijftalent zo volledig mogelijk tot ontwikkeling te laten komen. Heb jij altijd al een mooi verhaal willen schrijven? Een verhaal dat zo intrigeert, dat niemand het weg kan leggen? De cursus creatief schrijven van Laudius is de perfecte manier om jouw creativiteit de vrije loop te laten en alles wat je inspireert om te zetten in iets moois en meeslepends. Je kunt zelfs experts je werk laten beoordelen tijdens deze cursus creatief schrijven!

Ga naar Laudius voor meer informatie >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *