<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Kinderverhalen Schrijven

Een cursus kinderverhalen schrijven kun je om verschillende redenen volgen. Misschien zoek je een nieuwe creatieve uitlaatklep, of loop je al een hele tijd met allemaal leuke ideeën voor verhalen rond. Misschien wil je voor of met je eigen (klein)kinderen een leuk verhaal bedenken. Welke reden je ook hebt, met de cursus kinderverhalen schrijven leer je leuke verhalen schrijven die aansluiten op de belevingswereld van je beoogde lezertjes. Duik in de creatieve, inspirerende wereld van het kind en laat je fantasie de vrije loop! Ontdek hoe leuk het is om verhalen te bedenken met deze leuke cursus!cursus kinderverhalen schrijven

Cursus Kinderverhalen Schrijven van Laudius

Heb je een ‘vlotte pen’ of borrelt je hoofd over van de leuke ideeën voor een nieuw verhaal? Dan ben je bij Laudius aan het juiste adres. Hier word je geleerd hoe je jouw ideeën omzet in boeiende kinderverhalen die jouw lezers aanspreken. Je ontdekt dat, als je je gedachten echt helemaal de vrije loop laat, je elke wereld kunt creëren die je maar wilt! Kijk snel bij de cursus kinderverhalen schrijven van Laudius!

Ga nu naar Laudius >>

Cursus Kinderverhalen Schrijven van de LOI

Hoe schrijf je specifiek voor kinderen? Hoe creëer je verhalen die op hun unieke belevingswereld aansluit? Voor elke leeftijd is het antwoord op deze vraag weer anders. Bij de LOI leer je jouw creativiteit kanaliseren en om te zetten in een verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt. Bekijk de cursus kinderverhalen schrijven van LOI en ontdek de handige schrijftechnieken en praktische weetjes!

Ga nu naar de LOI >>

Cursus Kinderverhalen Schrijven van het NTI

Ook het NTI heeft een praktische en leerzame cursus kinderverhalen schrijven. Schrijven is een vak apart en is door iedereen te leren bij het NTI. Met deze handige thuisopleiding kun je in je eigen tijd en op je eigen tempo leren hoe je de verhalen schrijft waar jouw lezertjes het meeste plezier van hebben!

Ga nu naar het NTI >>

Cursus Kinderverhalen Schrijven van de NHA

Jonge lezers boeien is een heel andere tak van sport dan volwassenen aan een boek gekluisterd houden. Hoe schrijf je een verhaal dat ze geïnteresseerd houdt? Welk verhaal moet je ze van begin tot eind voorlezen, en wanneer raak je ze na pagina 1 al kwijt? Bij de NHA wordt dit je tot in de puntjes geleerd!

Ga nu naar de NHA >>

Cursus Kinderverhalen Schrijven van Studieplan

Na de cursus kinderverhalen schrijven van Studieplan zullen je kinderen bij elk verhaaltje aan je lippen hangen. Met een voordelig en zeer uitgebreid studiepakket leer je alles wat je nodig hebt om zelf die meeslepende, spannende kinderverhalen te schrijven. Je hoeft nooit meer een kinderboek te kopen, want aan jouw verhalen hebben ze genoeg!

Ga nu naar Studieplan >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *