<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Massage

Een cursus massage geeft je meer inzicht in de eeuwenoude technieken van het masseren en de voordelen die een massage biedt. Met de cursus massage leer je technieken om zowel jezelf als anderen te masseren en zo te zorgen voor een gezondere leefstijl met een betere lichaamsconditie en minder kans op blessures. De cursus massage is bovendien zo ingericht dat je deze in je eigen tijd kunt volgen en op je eigen tempo tot masseur of masseuse wordt opgeleid. Ben jij er klaar voor om je handen hun helende werking te laten doen? Schrijf je dan nu in voor een cursus massage!

cursus massage

Direct naar jouw cursus massage?

De cursus massage kun je bij verschillende aanbieders volgen. Hieronder staan de directe links naar de cursussen van onze aanbieders.

Cursus massage bij Studieplan

De cursus massage kan bij Studieplan in drie verschillende vormen, waarbij er zelfs een cursus is voor als je je eigen massagesalon wilt starten.

  • Massage: in deze cursus leer je de vier meest toegepaste massagevormen. Stap voor stap leer je technieken waarvan je nooit had gedacht dat je ze zo makkelijk in de vingers kon krijgen!
  • Wellness massage: deze intieme cursus massage is gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. Je leert met acht technieken onder andere stress wegnemen bij anderen. Deze cursus is nog goed voor je liefdesleven ook!
  • Massagesalon starten: altijd al professioneel willen masseren? Ontdek de acht belangrijkste massagevormen en leer hoe een massagesalon bedrijfsmatig werkt!

Meer weten over Studieplan? Lees onze Studieplan ervaringen.

Cursus massage bij de LOI

Een cursus massage bij de LOI kun je in drie varianten volgen: algemene massage, Shiatsu massage of een voordelig combinatiepakket van beide. Maak zelf de keuze voor jouw cursus massage:

  • Massage: leer de 8 massagevormen in deze uitgebreide en buitengewoon leerzame cursus.
  • Shiatsu massage: een cursus massage volgens de eeuwenoude Japanse geneeswijze Shiatsu. Leer massagetechnieken om veel voorkomende lichamelijke klachten te verhelpen.
  • Massage en Shiatsu: in een voordelig combinatiepakket kun je nu beide bovenstaande cursussen samen volgen.

Meer weten over de LOI? Lees onze LOI ervaringen.

Cursus massage bij de NHA

De cursus massage van de NHA kent één variant die er helemaal op gericht is om je op zo efficiënt mogelijke wijze te leren masseren:

  • Massage: deze cursus massage leert je klassieke massage, nieuwe Chinese inzichten en Indiase technieken die je eenvoudig onder de knie krijgt en heerlijk zijn om te ondergaan.

Meer weten over de NHA? Lees onze NHA ervaringen.

Cursus massage bij Laudius

Ook Laudius kent slechts één cursus massage. Deze uitgebreide en praktisch ingestelde cursus tovert je binnen een halfjaar om in een masseur van professioneel kaliber.

  • Massage: leer het menselijk lichaam beter kennen en leer technieken die helpen ontspannen met deze plezierige cursus massage. Deze cursus is niet alleen leerzaam, maar een verrijking voor je dagelijks leven.

Meer weten over Laudius? Lees onze Laudius ervaringen.

Cursus massage bij het NTI

Het NTI heeft een speciale cursus massage voor iedereen die zich de ogenschijnlijk moeilijke, maar in praktijk vaak eenvoudig aan te leren massagetechnieken eigen wil maken. Er is slechts één variant van de cursus massage:

  • Massage: je leert alle technieken die al jaren door professionele masseurs en fysiotherapeuten worden toegepast in deze boeiende cursus.

Meer weten over het NTI? Lees onze NTI ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *