<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Sieraden Maken

Houd jij van accessoires en sieraden? Draag jij graag mooie oorbellen, armbanden, kettinkjes en andere mooie dingen om je outfit compleet te maken? Met de cursus sieraden maken steel je straks de show, overal waar je komt, met je eigen creaties! Je leert precies hoe je verschillende modieuze accessoires maakt en alle technieken die ervoor nodig zijn om met een professionele ‘touch’ je uiterlijk compleet te maken! Je hoeft nooit meer langs de juwelier om er extra mooi uit te zien, want je maakt alles nu eenvoudig zelf met de cursus sieraden maken!

cursus sieraden maken

Cursus Sieraden Maken van de LOI

Ben je graag creatief met sieraden bezig en wil je hier meer mee doen? Met de cursus sieraden maken van de LOI leer je zelf prachtige, persoonlijke accessoires maken. Je leert verschillende technieken. De cursus wordt zelfs geleverd met een gratis workshop en materialenpakket.

Ga nu naar de LOI >>

Cursus Sieraden Maken van de NHA

Nooit meer het probleem dat je niet het juiste kettinkje, armbandje of setje oorbellen bij die ene jurk kunt vinden. Je maakt vanaf nu namelijk alles zelf, dankzij de cursus sieraden maken van de NHA. Het materialenpakket wordt gratis bij de cursus geleverd. Je kunt direct aan de slag onder begeleiding van een professionele docente!

Ga nu naar de NHA >>

Cursus Sieraden Maken van Studieplan

Bij Studieplan vind je 2 varianten van de cursus sieraden maken: de basiscursus en de uitgebreide cursus.

Basis

Nooit meer voorgefabriceerde spullen uit de winkel. Jij maakt precies de sieraden die passen bij jouw uiterlijk, persoonlijkheid en gemoedstoestand. Eindelijk een cursus waarbij je al die creativiteit de vrije loop kunt laten!

Ga naar de basiscursus van Studieplan >>

Uitgebreid

Wil je naast sieraden ook kralen leren maken? Dan is de uitgebreide cursus wat jij zoekt! Net aks de basiscursus, komt deze met een uitgebreide materialenset, zodat je meteen aan de slag kunt.

Ga naar de uitgebreide cursus van Studieplan >>

Cursus Sieraden Maken van Laudius

Met de zeer uitgebreide cursus van Laudius leer je allerlei verschillende technieken en doe je inspiratie op voor de mooiste creaties! Net als Studieplan, kent Laudius twee varianten: de beginnerscursus en de cursus voor gevorderden, waarbij ook het edelsmeden aan bod komt.

Voor beginners

Alle basistechnieken voor het maken van mooie sieraden, plus uitgebreide informatie en inspiratie voor de beste ideeën, vind je in de basiscursus van Laudius. Boordevol handige tips en duidelijke voorbeelden, zodat je snel leert hoe je sieraden maakt!

Ga naar de beginnerscursus van Laudius >>

Voor gevorderden

Je las het hierboven al: leren edelsmeden doe je in de cursus sieraden maken voor gevorderden! Deze professionele cursus is de meest uitgebreide manier om in korte tijd alles te leren over sieraden maken.

Ga naar de cursus voor gevorderden van Laudius >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *