<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Weddingplanner

Dit is niet zomaar een cursus! Als weddingplanner rust namelijk de noeste taak op jouw schouders om de bruid en bruidegom de gelukkigste dag van hun leven te bezorgen. Daar komt het een en ander bij kijken. Het organiseren van de perfecte trouwdag en vervolgens al die plannen perfect in uitvoering brengen, vereist de nodige skills. Heb jij het in je? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren en wil jij mensen een onvergetelijke dag bezorgen? Kijk dan eens bij onze cursus weddingplanner!
cursus weddingplanner

Cursus weddingplanner van het NTI

De cursus weddingplanner van het NTI stoomt je klaar om deze perfecte dag tot in de puntjes te verzorgen. Jij weet straks precies waar je moet zijn voor de mooiste trouwdag en wat het bruidspaar moet dragen. Het NTI geeft deze cursus in samenwerking met Weddingplanners International, een gerenommeerde opleider van weddingplanners wereldwijd. Deze cursus weddingplanner kenmerkt zich bovendien door een goede prijs-kwaliteitverhouding. En vind je de cursus zo leuk dat je professioneel aan de slag wilt? Dan kun je direct door met de doorstroomopleiding weddingplanner!

Cursus weddingplanner van de LOI

De zeer praktijkgerichte cursus weddingplanner van de LOI zit boordevol leerzame en uitdagende elementen die je helpen alle fijne kneepjes van het vak te leren. De juiste voorbereiding en het perfect laten verlopen van de trouwdag zijn de uiteindelijke speerpunten van deze cursus. Daarbij wordt de communicatie met toeleveranciers en naar genodigden niet overgeslagen. Natuurlijk verdienen styling, foto- en videografie, vervoer en entertainment eveneens aandacht. Maar de echte details komen naar voren in de les over de ‘finishing touch’. Daarnaast kun je in een uiterst leerzame workshop je nog net wat extra verdiepen in de stof. Aan het eind weet je precies hoe je de mooiste trouwdag organiseert met deze leuke cursus weddingplanner!

Ook professionele opleiding weddingplanner

Liever de officiële opleiding volgen? Daarmee kun je zelfs je eigen zaak als weddingplanner starten. Kijk bij de opleiding professionele weddingplanner tussen onze thuisstudie beroepsopleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *