<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Hobbycursus Nagelstyling

De hobbycursus Nagelstyling is de hipste en populairste hobbycursus van dit moment! Deze cursus, die onderdeel is van een nieuwe lijn aan fantastische beautycursussen, leert je hoe je in een handomdraai de mooiste nagels weet te stylen. En dankzij de populariteit van deze cursus heb je nu keuze uit maar liefst 4 aanbieders voor de hobbycursus nagelstyling.

hobbycursus nagelstyling

Laudius Hobbycursus Nagelstyling

Kies je bij Laudius de hobbycursus nagelstyling, dan kies je voor een cursus met een professionele insteek. Je krijgt bij je hobbycursus een professioneel pakket inclusief een speciale UV-lamp waarmee je nog mooiere nagelstyling kunt toepassen! Naast styling met gel, leer je ook mooie nagels maken met acryl. En natuurlijk krijg je verschillende lessen in nailart en naildesign. Daarmee heeft Laudius misschien wel de meest complete hobbycursus nagelstyling in huis.

Lees meer over deze hobbycursus >>

Studieplan Hobbycursus Nagelstyling

Studieplan biedt verschillende hobbycursussen aan waarmee je de meest fantastische creaties leert maken. Uiteraard kun je deze hobbycursussen in je eigen tijd en tempo volgen, waardoor deze cursus extra toegankelijk is!

Nagelstyling met Acryl

Na de hobbycursus nagelstyling met acryl maak je zelf professionele, mooi verzorgde nagels waarmee je overal de show steelt. Je leert alle belangrijke technieken door een meegeleverde DVD met daarop een unieke lesmethode.

Lees meer over deze hobbycursus >>

Nagelstyling met Gel

De hobbycursus nagelstyling met gel is perfect als aanvulling op de hobbycursus nagelstyling met acryl, maar kan ook op zichzelf gevolgd worden. Maak zelf de mooiste kunstnagels. Deze cursus komt met UV-lamp, zodat je direct aan de slag kunt!

Lees meer over deze hobbycursus >>

Nailart

Ben je creatief en wil je net zulke nagels maken als Rihanna, Lady Gaga en andere sterren hebben? Dan moet je de cursus nailart volgen. In korte tijd leer je prachtige creaties maken!

Lees meer over deze hobbycursus >>

LOI Hobbycursus Nagelstyling & Visagie

De LOI combineert nu de hobbycursus nagelstyling met visagie, zodat je direct twee zeer complete beautycursussen in 1 pakket hebt. Naast de belangrijkste technieken voor het creƫren van mooie en verzorgde nagels, leer je professionele make-up aanbrengen. Bespaar nu en combineer je hobbycursus nagelstyling met visagie voor een complete beautycursus!

Lees meer over deze hobbycursus >>

NHA Hobbycursus Nagelstyling

Een DVD met 7 instructiefilms, een professioneel materialenpakket en een praktijkdag zorgen ervoor dat jij dankzij deze hobbycursus nagelstyling direct een echte beautyspecialist bent! Alles wordt meegeleverd met de cursus, zodat je direct aan de slag kunt.

Lees meer over deze hobbycursus >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *