<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Kookcursus

Is koken je passie en wil je er meer over leren? Met een kookcursus leer je de meest fantastische maaltijden op tafel zetten waarmee je vrienden en familie kunt verrassen. Alle belangrijke kooktechnieken komen langs en maken van jou in no time een echte keukenprins(es)! Buiten het koken zelf, leer je in de kookcursus hoe je eten het mooist presenteert. Een must voor iedereen die graag in de keuken staat.

kookcursus

Bij Beste Thuisstudie.nl bieden 3 aangesloten aanbieders een kookcursus. Studieplan biedt zelfs 2 verschillende kookcursussen; 1 basiscursus en een uitgebreide cursus.

Kookcursus LOI

De kookcursus van de LOI leert je alle technieken en kneepjes die je nodig hebt om de beste maaltijden op tafel te zetten. Van eenvoudige braad- en baktechnieken tot de meer ingewikkelde handelingen, alles komt voorbij. De cursus komt met een gratis receptenboek en een gratis kookworkshop! Aan het eind van de kookcursus beheers je alle basistechnieken en ken je de geavanceerde kneepjes om de mooiste gerechten te bereiden en perfect te presenteren.

Ga naar de LOI kookcursus >>

Kookcursus NHA

De kookcursus van de NHA heet ‘Cursus Bijzonder Koken’. De naam zegt het al: met deze cursus leer je bijzondere gerechten op tafel zetten. Of je nu thuis wat gevarieerder wilt koken of je echt meer wilt verdiepen in bepaalde technieken, met deze cursus leer je het allemaal! Het leuke van de NHA kookcursus is, dat deze veel aandacht besteed aan kooktechnieken uit allerlei culturen. Zo is deze cursus tevens een ontdekkingsreis door de verschillende culinaire gebieden die onze aarde rijk is. Daarnaast leer je hoe je de meest fantastische feestmaaltijden op tafel zet. Met recht een gevarieerde en leerzame kookcursus!

Ga naar de NHA kookcursus >>

Kookcursussen Studieplan

Studieplan biedt 2 verschillende kookcursussen aan: de basis en de uitgebreide kookcursus.

Basis

De Basis kookcursus van Studieplan is er om je de basisprincipes van het koken bij te brengen. Denk echter niet dat het bij een ei bakken of aardappels koken blijft! Met ruim 20 verschillende kooktechnieken en 30 verschillende gerechten leer je zelfs in deze basiscursus al heel veel!

Ga naar de Studieplan Basis kookcursus >>

Uitgebreid

De basiscursus en nog meer leer je in de uitgebreide kookcursus van Studieplan. Hierin komen ook de meer geavanceerde kooktechnieken aan bod die je leren van elke gang een culinair feest te maken! Een must voor iedere kookfanaat die een echte keukenprins(es) wil zijn!

Lees meer over de Studieplan uitgebreide kookcursus >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *