<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

MBO-opleidingen

De MBO-opleidingen op Beste Thuisstudie.nl zijn de beste manier om naast je werk of andere verplichtingen door te leren en zo meer uit je carrière te halen. Door een zeer groot aanbod van uiteenlopende vakinhoudelijke MBO-opleidingen, vind je altijd de opleiding die bij jou past. Kijk en vergelijk de verschillende aanbieders van MBO-opleidingen en maak je keuze.

mbo-opleidingen

Waarom MBO-opleidingen van Beste Thuisstudie.nl?

Op MBO-opleidingen vind je gemotiveerde studenten. De reden hiervoor is, dat studenten hun opleiding niet zomaar kiezen. Ze hebben duidelijk argument om hun MBO-opleiding te volgen. Hieronder staan enkele van de veel gehoorde redenen van studenten op MBO-opleidingen:

  • Ik wil meer halen uit mijn carrière en mijn leven
  • Ik wil meer kennis hebben over mijn vak
  • Ik wil iets nieuws leren
  • Ik wil mijn droombaan kunnen bemachtigen
  • Ik zoek een nuttige besteding van mijn vrije tijd.
  • Wat is jouw reden voor een MBO-opleiding?

De MBO-opleidingen van Beste Thuisstudie.nl helpen je verder komen in het leven en je carrière. Het resultaat wat je ermee behaalt, is hetzelfde als bij klassikale MBO-opleidingen. Het grote verschil is alleen, dat je met deze MBO-opleidingen vanuit huis kunt leren in je eigen tijd. Kies daarom voor een van de aanbieders van Beste Thuisstudie.nl en zorg dat jij een vak leert op de manier zoal jij dat wilt!

Waarom een MBO-opleiding via Beste Thuisstudie.nl?

De MBO-opleidingen die je vindt bij Beste Thuisstudie.nl hebben allemaal een aantal belangrijke kenmerken gemeen:

Vanuit huis studeren
Bij Beste Thuissstudie.nl vind je altijd MBO-opleidingen die je kunt volgen vanuit huis. Je hoeft dus niet naar school, maar kunt lekker thuis studeren.

Officieel erkend diploma
Je studeert voor een officieel erkend MBO-diploma. Dit diploma is overal geldig en is net zoveel waard als de diploma’s die je in de schoolbanken bij klassikale MBO-opleidingen haalt.

MBO-opleidingen in je eigen tijd
MBO-opleidingen van Beste Thuisstudie.nl doe je in je eigen tijd en op je eigen tempo. Op die manier hoef je dus niet minder uren te draaien op je werk, of bang te zijn dat het huishouden eraan moet geloven. Deze MBO-opleidingen passen in jouw leven en geven je daardoor de ruimte om te blijven doen wat je daarnaast moet of wilt doen. Zo kom je nooit in tijdnood en heb je de ruimte om te leven zoals jij wilt. Daarom kies jij voor Beste Thuisstudie.nl en daarom ben jij het beste af met onze MBO-opleidingen!

Verschillende soorten MBO-opleidingen

Het aanbod van MBO-opleidingen is zeer divers. Inhoudelijk kunnen MBO-opleidingen bijvoorbeeld verschillen van elkaar. Om erachter te komen welke aanbieder het beste bij jou past, loont het dus om je eens goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende aanbieders en de verschillende soorten MBO-opleidingen.

Meer informatie over de verschillende soorten MBO-opleidingen vind je bij onze studiegidsen.

Aanbieders van MBO-opleidingen

De verschillende aanbieders van de HBO-opleidingen hebben ieder hun eigen manier van opleidingen aanbieden. Kijk en vergelijk zelf welke instelling het beste bij je past. Maak je keuze en kijk bij onze ervaringen met deze aanbieders van MBO-opleidingen.

NHA MBO-opleidingen

MBO-opleidingen van de NHA kenmerken zich door een goede vakinhoudelijke verdieping en veel persoonlijke aandacht voor de student. Je kunt bij de NHA voor verschillende MBO-opleidingen kiezen, die je allemaal in je eigen tempo en je eigen tijd kunt volgen en voltooien. Zo past de opleiding zich aan aan jouw levensstijl en niet andersom. Je hoeft dus niets te laten voor je MBO-opleiding. Bekijk en vergelijk de verschillende NHA MBO-opleidingen.

De NHA Top 5:
1. AOV Startend Ondernemer MKB
2. Basiskennis Boekhouden
3. Foutloos Nederlands Schrijven en Spreken
4. Spaans, Engels, Frans, Turks, Duits
5. Webpage Designer

Meer weten?
Kijk bij onze NHA ervaringen.
Download hier de NHA studiegids.

NTI MBO-opleidingen

MBO-opleidingen van het NTI zijn zeer gericht op de praktijk. Je vindt daardoor met je opleiding een goede aansluiting op het beroep dat je uiteindelijk wilt gaan uitoefenen of op de HBO-opleiding die je daarna wilt gaan volgen. Dit maakt het NTI een toonaangevende aanbieder als het gaat om MBO-opleidingen. Tijdens je opleiding kun je zeer veel persoonlijke aandacht verwachten en ben je echt bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Het loont dus om een kijkje te nemen bij de verschillende NTI MBO-opleidingen.

De NTI Top 5:
1. MBO Toegepaste Psychologie
2. Basiskennis Boekhouden (bkb®)
3. MBO Doktersassistent
4. MBO Rechten
5. Spaans voor beginners

Meer weten?
Kijk bij onze NTI ervaringen.
Download hier de NTI studiegids.

LOI MBO-opleidingen

Met LOI MBO-opleidingen ben je verzekerd van een officieel erkend diploma en een beroepsgerichte opleiding. Naast de basiskennis die bij je MBO-opleiding hoort, leer je echt het vak waar je voor gekozen hebt en word je zo klaargestoomd om nog meer succes te behalen op de arbeidsmarkt. Al jaren scoort de LOI zeer hoog op het gebied van studenttevredenheid. Ook bedrijven kiezen steeds vaker voor afgestudeerden van de LOI. Je kunt alle kanten op met je diploma. Kijk dus snel bij de LOI MBO-opleidingen!

De LOI Top 5:
1. Gewichtsconsulent
2. Spaans voor beginners
3. Praktijkdiploma boekhouden (PDB)
4. MBO Beveiliger
5. MBO-bachelor Toegepaste psychologie

Meer weten?
Kijk bij onze LOI ervaringen.
Download hier de LOI studiegids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *