<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

MBO Thuisstudies Overig

Bij de MBO thuisstudies vind je enkele voorbeelden van MBO thuisstudies die enorm in trek zijn op dit moment. Het kan zijn dat jij echter naar een andere opleiding op zoek bent dan er in ons overzicht staat. Niet getreurd, want onze aanbieders van thuisstudies bieden een thuisstudie variant van zo mogelijk elke MBO-opleiding die er te vinden is. Ga direct naar de aanbieder van je keuze om meer MBO Thuisstudies te vinden.

mbo thuisstudies

Direct naar aanbieders van MBO Thuisstudies

MBO Thuisstudies op Beste Thuisstudie.nl worden aangeboden door 3 verschillende aanbieders van thuisstudies. Bekijk de aanbieders van MBO Thuisstudies en zoek de opleiding van je keuze.

LOI

Bij de LOI kun je zeer veel verschillende MBO Thuisstudies vinden. Al deze MBO-opleidingen voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitseisen die er op dit moment gesteld worden aan opleidingen. Zo weet je zeker dat je iets hebt aan je diploma na afronding van je MBO Thuisstudie.

Ga direct naar LOI >>

NTI

Het NTI is op het gebied van MBO Thuisstudies een zeer grote onderwijsinstelling met een ruim en kwalitatief uitstekend aanbod. Uiteraard beschikt ook deze aanbieder over de hoogste accreditaties en kun je met je diploma na je MBO Thuisstudie overal terecht.

Ga direct naar NTI >>

NHA

MBO Thuisstudies van NHA kennen we in 5 verschillende deelgebieden, gericht op de meest gevraagde afgestudeerden in de beroepspraktijk. Met een officieel erkend diploma van deze MBO Thuisstudies gaat een wereld voor je open bij de overheid en het bedrijfsleven!

Ga direct naar NHA >>

Waarom een MBO Thuisstudie?

De MBO Thuisstudies doen in geen enkel opzicht onder voor de MBO- opleidingen die je vindt op andere scholen. Alle MBO-opleidingen zijn erkend en officieel door de overheid geaccrediteerd. Dit betekent dat je na afronding van een van de MBO Thuisstudies een officieel erkend diploma krijgt waarmee je direct aan de slag kunt. Maar het grote voordeel van onze opleidingen is, dat je vanuit huis in je eigen tijd en op je eigen tempo je MBO 4-diploma kunt halen. Zo kun je de opleiding gewoon naast je werk en privéleven volgen. Wil je liever een klassikale MBO-opleiding volgen? Dat kan ook bij onze MBO Thuisstudies.

Meer lezen over aanbieders van MBO Thuisstudies?

De aanbieders van MBO Thuisstudies hebben wij uitgebreid vergeleken op Beste Thuisstudie.nl. Alles over onze ervaringen met de opleiders kun je op deze website lezen. Ook staat er bij elk verslag een overzichtelijke score voor een nog eenvoudigere vergelijking. Lees dus voor het inschrijven bij een MBO Thuisstudie onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *