<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Thuisstudie Opleiding Commercieel Medewerker (binnendienst / buitendienst)

Een opleiding commercieel medewerker geeft je de mogelijkheid om meer uit je carrière te halen. Zonder een vooropleiding kun je al instromen in deze veelzijdige commerciële opleiding en kun je bouwen aan een betere toekomst op de arbeidsmarkt. Met de opleiding commercieel medewerker haal je binnen 13 maanden je diploma waarmee je direct een belangrijke toevoeging hebt voor je cv en een extra kans in deze nog steeds lastige tijden. We onderscheiden twee typen opleidingen: de thuisstudie opleiding commercieel medewerker binnendienst en de thuisstudie opleiding commercieel medewerker buitendienst.opleiding commercieel medewerker

Thuisstudie Opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst

De commercieel medewerker binnendienst is zowel voor collega’s op kantoor als voor de buitendienstmedewerkers een belangrijk aanspreekpunt en vormt zo een schakel die beide partijen met elkaar verbind. Gedurende je werk sta je als commercieel medewerker binnendienst continu in contact met verschillende collega’s, waarbij je communicatieve vaardigheden belangrijk zijn. Je weet precies welke collega je op welk moment nodig en kunt het overzicht hierover goed bewaren. Ook zul je klanten via verschillende kanalen te woord staan, bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of in persoon. Ook klantgerichte communicatie is dus een vaardigheid die je aanstaat als commercieel medewerker binnendienst.

Commercieel medewerker binnendienst is een zeer veelzijdige functie die verder gaat dan alleen het contact met verschillende partijen onderhouden. Adviseren, offreren, meedenken met acties die door het verkoop- of marketingteam op poten worden gezet en allerlei andere commerciële trajecten binnen het bedrijf lopen via jou, de commercieel medewerker binnendienst.

Aangezien communicatie een belangrijke factor is in de dagelijkse werkzaamheden van de commercieel medewerker binnendienst, zal hier tijdens de opleiding veel nadruk op liggen. Extra focus ligt hierbij op het verkoopgesprek. Ook je marketingskills zullen de nodige aandacht krijgen en waar nodig verder worden verbeterd tijdens de opleiding commercieel medewerker binnendienst.

Opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst: aanbieders

Past deze omschrijving bij jou? Schrijf je dan in voor de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Kies zelf de aanbieder die bij je past:

Thuisstudie Opleiding Commercieel Medewerker Buitendienst

De commercieel medewerker buitendienst is het gezicht van het bedrijf voor de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Een commercieel medewerker buitendienst is dan ook, zoals de naam al aangeeft, veel op pad om (potentiële) klanten te bezoeken en verkoopgesprekken te voeren. Naast het aantrekken van nieuwe klanten onderhoud je ook goed contact met bestaande relaties. Je bent een kei in commerciële gesprekken voeren en bent een echte verkoper. Je kunt goed met targets overweg en stelt je eigen verkoopplannen op als commercieel medewerker buitendienst.

Je opleiding commercieel medewerker buitendienst behelst voor een groot deel het (verder) aanscherpen van je commerciële gesprekstechnieken, waarbij verkoopgesprekken centraal staan. Je leert niet alleen klanten binnen te houden, maar ze ook vast te houden en zo een netwerk van tevreden relaties op te bouwen. Dit hoort allemaal bij de dagelijkse taken in de gevarieerde functie van een commercieel medewerker buitendienst.

Opleiding Commercieel Medewerker Buitendienst: aanbieders

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Schrijf je dan in voor de opleiding commercieel medewerker buitendienst. Kies zelf de aanbieder die bij je past:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *