<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Taalcursus

Een taalcursus leren? Onze verschillende aanbieders van thuisstudies hebben vrijwel allemaal verschillende taalcursussen in hun pakket opgenomen. Daarmee kun je via Beste Thuisstudie.nl vanuit huis heel flexibel en snel een eigen taal leren. Je doet een taalcursus in je eigen tempo en na afronding krijg je een certificaat en kun jij een gesprek voeren in de taal van jouw keuze. Lees in dit artikel meer over de redenen, mogelijkheden en voordelen van een taalcursus!

taalcursus

Waarom een taalcursus?

Er zijn honderden redenen te bedenken om een taalcursus te volgen. De meest voorkomende redenen zijn er vijf en hebben vaak te maken met dat de student de taal ergens voor nodig heeft. Wie weet herken je je hier wel in. Dit zijn de meest voorkomende redenen voor het volgen van een taalcursus:

  • Je gaat emigreren en hebt een taalcursus nodig.
  • Je gaat op een lange reis en wilt de lokale taal spreken.
  • Je hebt algemene interesse in een andere taal of cultuur.
  • Voor je werk moet je een taalcursus doen.
  • De liefde van je leven spreekt een andere taal.
  • Wat is jouw reden om een taalcursus te volgen?

Een taalcursus hoeft niet alleen een noodzaak te zijn. Het is ook gewoon leuk om een nieuwe taal te leren en te kunnen praten met andere volkeren in hun eigen taal. Bovendien weten we, dat het goed is om je hersenen actief te houden. Niets helpt daar beter bij dan een taalcursus!

Taalcursus: populairste talen

Een taalcursus kun je via Beste Thuisstudie.nl zo ongeveer in elke mogelijke taal doen. Toch zien we enkele talen die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Bekijk de top 5. Wellicht staat hiertussen ook jouw taalcursus:

1. Cursus Spaans
2. Cursus Engels
3. Cursus Frans
4. Cursus Duits
5. Cursus Italiaans

Elke taalcursus kan op verschillende niveaus gevolgd worden. Zo is er de taalcursus voor beginners, maar zijn er ook varianten voor gevorderden en op zakelijk niveau. Om de juiste keuze te maken, adviseren wij je om te kijken bij de desbetreffende aanbieder van de taalcursus.

Taalcursus: aanbieders

Welke taalcursus je ook wilt doen, er zijn diverse aanbieders die je kunnen helpen deze taal in je eigen tijd en tempo vanuit huis te leren. Met jarenlange ervaring in de branche kunnen deze aanbieders van thuisstudies jou op weg helpen om voldoende niveau te behalen om te kunnen converseren met iemand in de taal van jouw taalcursus.

LOI

Een taalcursus met een internationaal diploma, behaald in je eigen tijd door een unieke online studiemethode en intensieve begeleiding? Die vind je bij de LOI. Met 30 verschillende talen niet de grootste aanbieder, maar wel een zeer interessante. Zeker als je net iets verder wilt gaan dan de basis. Want dan biedt de LOI je combinatiepakketten aan. Zo leer je niet alleen de basis taalcursus, maar leer je ook door met een gevorderdencursus. Met deze combinatiepakketten leer je niet alleen beter, je betaalt ook een stuk minder! Kijk dus snel bij LOI voor jouw taalcursus!

Meer weten?
Kijk bij onze LOI ervaringen.
Download hier de LOI studiegids.

Studieplan

“Een taalcursus voor iedere wens en ieder niveau” is de beste omschrijving van het aanbod van Studieplan. Met ruim 80 verschillende cursussen loopt deze aanbieder voorop in de categorie Taalcursus. Al vanaf slechts 12 euro leer jij een nieuwe taal. Hierbij mag je gewoon je eigen leertempo en studiemomenten aanhouden, want ook bij Studieplan is de taalcursus uiterst flexibel. Dankzij de cd’s met uitspraak van native speakers leer je perfect het accent. Genoeg redenen dus om eens te kijken bij Studieplan voor je taalcursus!

Meer weten?
Kijk bij onze Studieplan ervaringen.
Download hier de Studieplan studiegids.

NTI

Veel studenten kiezen een taalcursus van de NTI. De NTI taalcursus is namelijk altijd resultaatgericht en praktisch ingesteld. Door de unieke lesmethode kun je bovendien op elk moment starten. Je hoeft dus niet op de start van een nieuw semester te wachten. Tijdens je taalcursus word je intensief begeleid door een gekwalificeerde docent. Tussen het grote aanbod zit voor ieder wat wils. De zeer budgetvriendelijke cursussen zijn ingedeeld op prijs, niveau en studieduur, zodat je direct kunt kiezen en je snel kunt inschrijven voor je taalcursus.

Meer weten?
Kijk bij onze NTI ervaringen.
Download hier de NTI studiegids.

NHA

Bij NHA vind je zeker de taalcursus in de taal van jouw keuze. De NHA is namelijk met ruim 70 talen een van de grotere aanbieders van taalcursussen. NHA maakt bij elke taalcursus gebruik van de beproefde E.L.S.-methode die garant staat voor het beste resultaat, terwijl je flexibel en in je eigen tempo de taal van je keuze leert. Succes gegarandeerd dus met een NHA taalcursus!

Meer weten?
Kijk bij onze NHA ervaringen.
Download hier de NHA studiegids.

Laudius

De Laudius taalcursus is een zeer efficiënte manier om een nieuwe taal te leren. Een ruim aanbod met zeer veel verschillende talen in allerlei niveaus helpen je wegwijs te worden in de taal van jouw keuze. De lesmethode is even eenvoudig als effectief en toegespitst op de praktijk. Je leert de basisvaardigheden, zodat je straks echt overweg kunt met de taal, in plaats van dat je alleen maar een rij woordjes kent. Dat is het grote voordeel van de Laudius taalcursus.

Meer weten?
Kijk bij onze Laudius ervaringen.
Download hier de Laudius studiegids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/asdfawbe/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2678

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/asdfawbe/public_html/wp-includes/plugin.php on line 437