<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Arabisch

Er zijn verschillende redenen om de cursus Arabisch te volgen. Bijvoorbeeld door algemene interesse in de taal en de cultuur. Maar het kan ook zijn dat je voor je werk Arabisch moet spreken. Of misschien dat je de taal wilt leren voor je geliefde. Wat de reden ook is, een cursus Arabisch kun je eenvoudig boeken via Beste Thuisstudie.nl. Alle aangeboden cursussen zijn thuisstudies, wat betekent dat je de taal in je eigen tijd thuis kunt leren. Maak bijvoorbeeld je keuze uit een van de standaard varianten van de cursus Arabisch:

cursus arabisch

Cursus Egyptisch Arabisch

Het Arabisch kent vele varianten en misschien ben je specifiek op zoek naar een van deze varianten. Bijvoorbeeld als je vaak naar Egypte reist, kies dan voor de cursus Egyptisch Arabisch (tevens het grootste dialect van deze taal). In deze speciale cursus leer je het soort Arabisch dat in Egypte wordt gesproken en geschreven. Met een compleet en duidelijk geschreven studiepakket pik je de taal snel op. Er zijn twee aanbieders van de cursus Egyptisch Arabisch:

Cursus Golf-Arabisch

Golf-Arabisch is een taal die door ruim 2 miljoen mensen wordt gesproken. Het taalgebied bevindt zich ten westen van de Perzische Golf. Golf-Arabisch is voornamelijk een spreektaal, en hoor je vooral in Koeweit, Oman,Bahrein, Qatar, Saoedi-Arabiƫ en de Verenigde Arabische Emiraten. Als je deze gebieden bijvoorbeeld voor werk bezoekt, is de cursus Golf-Arabisch onmisbaar. De eenvoudig te volgen cursus leert je de belangrijkste basis van de taal. Je vindt de cursus Golf-Arabisch bij twee aanbieders:

Cursus Levantijns

Deze cursus Arabisch is een zelfstudiecursus, opgesteld in eenvoudig Engels. Door de unieke indeling is de cursus leuk en eenvoudig te leren. Deze cursus, met zeer compleet studiepakket, kun je bij twee aanbieders vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *