<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Duits

Een cursus Duits kan vele voordelen bieden. Duitsland is van oudsher als ons buurland een belangrijke handelspartner. Daarnaast is het een populair vakantieland, net als het eveneens (grotendeels) Duitstalige Oostenrijk en Zwitserland. Dankzij de intuïtief ingerichte cursus Duits zul je merken dat je de taal sneller leert dan je in eerste instantie misschien zou verwachten. Dus als je meer van deze taal wilt leren op een basis- of hoger niveau, schrijf je dan nu in voor een cursus Duits!

cursus duits

Direct naar jouw cursus Duits?

Wil je je direct inschrijven voor een cursus Duits? Beste Thuisstudie.nl heeft meerdere aangesloten aanbieders van thuisstudies die deze taal op verschillende niveaus en in verschillende cursusvormen aanbieden. Kies zelf de aanbieder voor je cursus Duits:

De cursus Duits kun je op elk gewenst moment starten, zodat je niet gebonden zit aan bepaalde semesters. Hierdoor heb je de volledige vrijheid om de taal in je eigen tijd en met je eigen snelheid te leren. Je hoeft dus niet te wachten en kunt vandaag nog starten met jouw cursus Duits!

Waarom de cursus Duits?

Iedere cursus Duits zorgt ervoor dat je meer en meer bekend raakt met de Duitse taal. Die kennis opent vele deuren voor je, zowel zakelijk als privé. Je leert communiceren in het Duits en kan zelfs al met behulp van de beginnerscursus gesprekken voeren in het Duits.

Cursus Duits: niveaus

De Cursus Duits kent drie algemene niveaus en een zakelijk niveau. Op zakelijk niveau is er bovendien een cursus zakelijk omgaan met Duitsers, om je zakelijke communicatie met Duitsers op alle vlakken naar het hoogste niveau te tillen.

Beginners

Met de cursus Duits voor beginners leg je de basis. Je leert de eerste woorden en begrippen en kunt al binnen de eerste maand gesprekken voeren in het Duits. Als je nog nooit of al sinds zeer lange tijd geen Duits hebt gelezen of gesproken, begin je met deze cursus Duits.

Gevorderden

Na de beginnerscursus (of als je op een andere manier al basiskennis van de Duitse taal hebt) kun je verder Duits leren spreken, lezen en schrijven met de cursus Duits voor gevorderden. Hierin leer je meer over de grammatica en wordt je woordenschat verder uitgebreid.

Vergevorderden

Perfectioneer je kennis van de Duitse taal met de cursus Duits voor vergevorderden. Deze cursus helpt je de taal op het hoogste niveau te beheersen, zodat je zowel zakelijk als privé overal waar Duits wordt gesproken goed uit de voeten kunt.

Zakelijk Duits

Als je op de werkvloer veel Duits moet spreken, dan is de zakelijke cursus Duits van LOI een absolute must. Voor nog betere communicatie met Duitse zakenpartners kun je deze cursus aanvullen met een LOI cursus zakelijke communicatie met Duitsers. Deze zakelijke cursussen zullen je op de werkvloer snel vooruit helpen en staan bovendien zeer goed op je c.v.!

Aanbieders cursus Duits

De cursus Duits wordt aangeboden door vijf aanbieders op Beste Thuisstudie.nl. Deze aanbieders hebben wij uitgebreid getest. Wil je meer weten over deze instellingen voordat je je inschrijft voor een cursus Duits? Lees dan eerst onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *