<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Engels

De cursus Engels is sinds jaar en dag met afstand een van de populairste taalcursussen op Beste Thuisstudie.nl. En dat is niet voor niets. Engels is een van de grootste wereldtalen en een belangrijke taal om je in veel landen verstaanbaar mee te maken. De cursus Engels is er dan ook op gericht om je zo snel mogelijk een goede basiskennis van de Engelse taal te geven. Mocht je na deze basis- of beginnerscursus nog de behoefte hebben om je deze taal nog meer eigen te maken, ga dan door voor de cursus Engels voor gevorderden.

cursus engels

Direct naar jouw cursus Engels?

Meld je nu aan voor de cursus Engels en begin direct met het leren van deze belangrijke wereldtaal. Schrijf je in bij een van onze aanbieders van thuisstudies:

De cursus Engels kun je over het algemeen direct na inschrijving al starten. Dat id het grote voordeel van thuisstudies: je begint wanneer je wilt en studeert op de momenten dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet te wachten tot er een nieuw semester start voordat je kunt deelnemen aan de cursus Engels.

Waarom de cursus Engels?

De cursus Engels is er om heel veel redenen. Als je naar Groot-Brittanni√ę of de Verenigde Staten op vakantie of zakenreis gaat (of gaat emigreren), is deze taalcursus een zeer handig hulpmiddel om alvast je basiskennis op het gebied van deze taal bij te spijkeren. Maar ook in veel andere landen over de hele wereld waar een vreemde taal wordt gesproken, kun je je in veel gevallen met Engels verstaanbaar maken. Wereldwijd gaan er deuren voor je open dankzij de cursus Engels!

Cursus Engels: niveaus

De Cursus Engels wordt, zoals hierboven al bleek, op verschillende niveaus gegeven. Er is zelfs een cursus Engels voor kinderen. Deze is te vinden bij LOI Kidzz. Voor volwassenen onderscheiden we vier hoofdniveaus voor de cursus Engels.

Beginners

De basis wordt gelegd in de cursus Engels voor beginners. Deze cursus zorgt ervoor dat je in zeer korte tijd de belangrijkste beginselen van de Engelse taal leert.

Gevorderden

Na de beginnerscursus kun je doorleren met de cursus Engels voor gevorderden. Hierin wordt nog dieper ingegaan op de lesstof en leer je meer over de Engelse grammatica.

Vergevorderden

De cursus Engels voor vergevorderden is er speciaal voor mensen die hun kennis van de Engelse taal naar het hoogste niveau willen brengen. Dit kan uit persoonlijke interesse zijn, maar ook omdat je werk van je eist dat je de Engelse taal op een zeer hoog niveau beheerst.

Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

Via de LOI cursus zakelijk Engels kun je het Business English Certificate Vantage van de University of Cambridge halen. Dit officieel erkende certificaat is jouw eerste stap naar internationaal succes in de zakenwereld! Ook is er een LOI cursus zakelijke communicatie met Britten om naast je spraak andere communicatie te perfectioneren.

Aanbieders cursus Engels

De cursus Engels wordt aangeboden door vijf aanbieders die zijn aangesloten bij Beste Thuisstudie.nl. Om te ontdekken welke aanbieder het beste bij jouw wensen past, lees je voor inschrijving bij de cursus Engels onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *