<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Frans

Met een cursus Frans deze mooie taal leren of je Franse kennis opschonen? Op verschillende niveaus kun je met een cursus Frans je deze taal (nog meer) eigen maken. In uiterlijk een maand tijd leer jij gesprekken voeren in het Frans. Dankzij unieke lesmethoden leer je de precieze uitspraak van de woorden en kun je zelfs de taal verstaan, lezen en schrijven. Verdiep je in deze wonderschone taal en schrijf je vandaag nog in voor een cursus Frans!cursus frans

Direct naar jouw cursus Frans?

Wil je je direct inschrijven voor een cursus Frans? Je kunt bij Beste Thuisstudie.nl kiezen uit verschillende aanbieders, ieder met hun eigen lesmethode. Maak zelf je keuze bij welke aanbieder je je inschrijft:

De cursus Frans bij onze thuisstudie aanbieders is er specifiek op ingericht dat je de taal kunt leren in het tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Je leert vanuit huis en kunt dus op elk gewenst moment je lesmateriaal erbij pakken. Door deze unieke lesmethode hoef je niet te wachten tot het semester is afgelopen en kun je direct starten met je cursus Frans!

Waarom de cursus Frans?

Een cursus Frans kun je om verschillende redenen doen, van algemene interesse tot zakelijke verplichting. Wellicht ga je er vaak op vakantie en vind je het fijn om je meer verstaanbaar te maken op je vakantieadres. Het kan ook zijn dat je gaat emigreren of om zakelijke redenen kennis van de Franse taal nodig hebt. Wat je motief ook is, een cursus Frans geeft je meer inzicht in de taal en de cultuur van dit prachtige gevarieerde land met zijn rijke cultuur en opent vele deuren voor je. Een ding is zeker: je zult geen spijt krijgen van je cursus Frans!

Cursus Frans: niveaus

De Cursus Frans kun je op verschillende niveaus volgen. Globaal gezien onderscheiden we drie ‘recreatieve’ niveaus en is er een zakelijke cursus Frans. Ook is er een cursus zakelijke omgang met Fransen.

Beginners

Met de cursus Frans voor beginners beginnen jouw eerste stappen om de taal te leren. Binnen een maand zul je Franse gesprekken kunnen voeren. Schrijf je in voor een beginnerscursus voor het leggen van een goede basis om Frans te leren.

Gevorderden

Na de cursus Frans voor beginners kun je ervoor kiezen om nog meer van deze taal te leren. Je kennis wordt naar een hoger niveau getild met de gevorderdencursus. Zo leer je je nog beter uitdrukken en breid je je woordenschat flink uit.

Vergevorderden

Voor wie een perfecte kennis wil hebben van de Franse taal is de cursus Frans voor vergevorderden een uitkomst! Je leert de Franse taal op topniveau spreken, lezen en schrijven. Niet alleen leuk om te beheersen, maar ook een prachtige aanvulling op je c.v.

Zakelijk Frans

Word je voor je werk geacht goed Frans te spreken? De LOI cursus zakelijk Frans leert je belangrijke zakelijke uitdrukkingen en de juiste woorden die je nodig hebt voor bijvoorbeeld onderhandelingen en andere zakelijke aangelegenheden. Om je zakelijke communicatie helemaal op topniveau te krijgen, kun je deze cursus aanvullen met de LOI cursus zakelijke communicatie met Fransen.

Aanbieders cursus Frans

De cursus Frans wordt aangeboden door vijf aanbieders op Beste Thuisstudie.nl. Deze aanbieders hebben wij uitgebreid getest. Wil je meer weten over deze instellingen voordat je je inschrijft voor een cursus Frans? Lees dan eerst onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *