<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Italiaans

Wij hebben alle Italiaanse thuisstudies getest en NHA komt als beste uit de test.

Met een cursus Italiaans geef je jezelf de kans om je meer te verdiepen in een taal met een rijke en prachtige historie. Je opent deuren tot een land vol beeldschone cultuur en natuur, en kunt dankzij je cursus Italiaans op plekken komen die je nog nooit hebt gezien. Dankzij deze taalcursus kun je communiceren met nieuwe mensen, nieuwe dingen ontdekken en meer uit dit fascinerende mediterrane land halen dan ooit tevoren. Ontdek de werkelijke pracht en mogelijkheden van Italiƫ. Schrijf je in voor jouw cursus Italiaans!cursus italiaans

Direct naar jouw cursus Italiaans?

Jouw cursus Italiaans is nog slechts een paar klikken verwijderd. Kies uit een van de aanbieders die zijn aangesloten bij Beste Thuisstudie.nl en schrijf je direct in voor je cursus Italiaans:

De cursus Italiaans kun je op ieder gewenst moment beginnen. Je leert in je eigen tijd en met het tempo waar jij je het prettigst bij voelt. Dat is het voordeel van thuis studeren. Binnen no time heb jij je deze romantische taal eigen gemaakt met jouw cursus Italiaans.

Waarom de cursus Italiaans?

Een cursus Italiaans kun je om verschillende redenen volgen. Je kunt gedreven worden door algemene interesse in het land en de cultuur. Het kan ook zijn dat je voor je werk Italiaans moet spreken. Wat in ieder geval vaststaat, is dat je op elk niveau versteld zult staan van de snelle vooruitgang die je boekt met het leren van de taal! Lees hieronder meer over de niveaus van de cursus Italiaans.

Cursus Italiaans: niveaus

Je kunt de cursus Italiaans op twee verschillende niveaus leren. Het is mogelijk om het beginnersniveau over te slaan als je al enige kennis hebt van de taal. Hiervoor kun je altijd vrijblijvend advies inwinnen bij de aanbieder van de cursus.

Beginners

De cursus Italiaans voor beginners legt een perfecte basis om deze Zuid-Europese taal onder de knie te krijgen. Dankzij een effectieve en grondige lesmethode kun je al binnen een maand de eerste korte gesprekken in het Italiaans voeren en begrijpen. Na afronding van de beginnerscursus heb je een basale grammaticale kennis en ken je de nodige Italiaanse woorden.

Gevorderden

De cursus Italiaans voor gevorderden gaat verder waar de beginnerscursus is opgehouden. Je leert meer over grammatica, breidt je woordenschat verder uit en kunt na deze cursus op hoger niveau gesprekken voeren, lezen en schrijven in het Italiaans. Zeker als Italiaans wordt gesproken op de werkvloer biedt de cursus Italiaans een grote voorsprong.

Aanbieders cursus Italiaans

Wil je de cursus Italiaans volgen, maar weet je nog niet via welke thuisstudie aanbieder? Wij hebben de verschillende aanbieders getest. Lees onze bevindingen voordat je je inschrijft. Kijk bij onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *