<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Portugees

Wie Portugees spreekt, ziet vele opengaan in Portugal. Dit kan handig zijn als je zaken doet met dit mooie land, maar ook op vakantie of als je vrienden of een geliefde hebt uit Portugal. Met een cursus Portugees leer je de basis om uit de voeten te kunnen in dit Zuid-Europese land. Je zult ontdekken hoe eenvoudig de taal te leren is, ondanks dat er weinig voor ons bekende klanken in zitten. Verdiep je in het land en de taal, en ontdek hoe mooi Portugal is. Meld je vandaag nog aan voor een cursus Portugees!

N.B.: Wil je liever Braziliaans Portugees leren? Scroll dan een stukje naar beneden!

cursus portugees

Cursus Portugees voor Beginners

Voor de eerste stapjes in het Portugees zijn er diverse cursussen voor beginners. Hiermee leer je de belangrijkste basis voor het spreken van de taal. Je vindt deze basiscursus bij 3 van onze aanbieders:

Volledige Cursus Portugees

Liever direct grondig aan de slag met je cursus Portugees? Dan zijn er ook volledige cursussen waarmee je nog dieper ingaat op de stof.

Cursus Braziliaans Portugees voor Beginners

Reis je af naar Braziliƫ of heb je vrienden, een geliefde of zakenrelaties uit BraziliƤ, dan kun je beter een speciale cursus doen waarmee je Braziliaans Portugees leert. De taal die in Braziliƫ gesproken wordt, verschilt namelijk van de Europese variant. Bij Laudius vind je een cursus Braziliaans Portugees voor beginners.

Volledige Cursus Braziliaans Portugees

Wil je graag iets meer diepgang in je cursus Braziliaans Portugees? Dan zijn er ook nog 2 volledige cursussen waarin je net iets verder gaat in het leren van de taal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *