<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Russisch

Rusland is een belangrijke speler in de wereldeconomie, en daarom een belangrijke handelspartner voor vele landen. Met een cursus Russisch leer je op een relatief eenvoudige wijze de ogenschijnlijk moeilijke taal die in dit enorm uitgestrekte land wordt gesproken.

cursus russisch

Een cursus Russisch is een must voor iedereen die Russische zakenrelaties heeft, maar kan ook een mooie extra dimensie geven aan een vakantie of rondreis door het grootste land ter wereld. Daarnaast kan het leren van de taal je helpen als je vrienden of zelfs een geliefde hebt die Russisch spreekt.

Complete cursus Russisch

Er zijn verschillende cursussen waarmee je Russisch kunt leren spreken. Zo biedt de LOI een volledige cursus die alles behandelt om je de basis van de taal bij te brengen. In totaal neemt deze cursus 10 maanden in beslag, maar na de eerste maand zul je al in staat zijn om eenvoudige gesprekken in het Russisch te voeren. Je krijgt persoonlijke begeleiding en leert de uitspraak door een innovatieve online leermethode.

Cursus Russisch voor Beginners

Wie de cursus Russisch liever in fases doet (of genoeg heeft aan de beginnerscursus), kan bij 4 van onze aanbieders terecht. Deze 4 aanbieders geven ieder hun eigen invulling aan de beginnerscursus.

NHA

De NHA laat in de cursus Russisch voor beginners allerlei boeiende onderwerpen aan bod komen die bij het alledaagse leven in Rusland horen. Op deze manier leer je snel en doeltreffend Russisch spreken. Je zult zien dat de taal makkelijker te leren is dan je denkt!

Laudius

Laudius heeft een andere insteek, en biedt deze beginnerscursus aan in eenvoudig Engels. Hierin ontdek je met een praktische insteek het moderne Russisch. Je leert alles wat je nodig hebt, zonder onnodige extra’s.

NTI

De cursus Russisch voor beginners van het NTI is erop gericht dat je snel de Russische taal onder de knie krijgt. Een docent begeleidt je tijdens je leertraject en zorgt dat jij je aan het eind van deze cursus kunt redden in het Russisch!

Studieplan

Afwisseling is het sleutelwoord in deze complete beginnerscursus van Studieplan. Je cursus Russisch komt met een volledig lespakket, zodat je direct aan de slag kunt. Snel resultaat en een leuke, gevarieerde cursus!

Cursus Russisch voor Gevorderden

Wie nog verder wil leren en de Russische taal tot in de puntjes onder de knie wil krijgen, kan bij het NTI de cursus Russisch voor gevorderden volgen. Zowel mondeling als schriftelijk wordt je kennis van de taal geperfectioneerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *