<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Cursus Spaans

Direct naar jouw cursus Spaans?

Wil je je nu aanmelden voor een cursus Spaans? Kies dan uit een van onze aanbieders van thuisstudies en schrijf je direct in! Meld je aan bij:

De cursus Spaans kun je bij de meeste aanbieders direct starten. Doordat je vanuit huis leert, kun je dit in je eigen tijd doen op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet te wachten tot er een nieuw semester start om te beginnen met je cursus Spaans.

Een cursus Spaans is de ideale manier om in je eigen tempo en tijd de Spaanse taal te leren. Bij vele van onze aanbieders kun je een cursus Spaans voor beginners volgen om zo de eerste kneepjes van deze wereldwijd steeds groter wordende taal te spreken. Na deze beginnerscursus ben je in staat om eenvoudige gesprekken in het Spaans te voeren. Dat is bijvoorbeeld handig als je naar Spanje gaat en daar verder de taal wilt leren spreken. Voor wie zich graag nog verder wil verdiepen in deze mooie taal, is er ook nog een cursus Spaans voor gevorderden.

cursus spaans

Waarom de cursus Spaans?

De cursus Spaans kun je om uiteenlopende redenen volgen. Voorop staat een interesse voor het Zuid-Europese land en de taal. De Spaanse taalcursus is ook aan te raden als je in Zuid-Amerika uit de voeten wilt kunnen. Mocht je dit deel van het Amerikaanse continent bezoeken, dan is deze taalcursus een absolute aanrader. Je kunt zelfs overwegen om een Latijns Amerikaanse variant van deze taalcursus te volgen, aangezien er verschillen zijn met het Europese Spaans.

Cursus Spaans: niveaus

De Cursus Spaans kun je op verschillende niveaus volgen. Er is zelfs een cursus Spaans voor kinderen. Deze is te vinden bij LOI Kidzz. Voor volwassenen onderscheiden we vier hoofdniveaus voor de cursus Spaans.

Beginners

De cursus Spaans voor beginners legt een solide basis voor een verdere verdieping in de Spaanse taal. Als je deze cursus goed volgt, zul je al binnen een maand eenvoudige gesprekken kunnen voeren in het Spaans.

Gevorderden

Als je de cursus Spaans voor beginners hebt afgerond of al een basiskennis van de Spaanse taal hebt en nog verder wilt doorleren, doe dan ook de gevorderdencursus. Hierin leer je nog meer over de taal en kun je je nog beter uitdrukken.

Vergevorderden

Met de cursus Spaans voor vergevorderden haal je nog meer uit de taal en breid je je kennis maximaal uit! Door Spaans op topniveau te spreken, zullen wereldwijd veel nieuwe deuren voor je opengaan.

Zakelijk Spaans voor beginners en gevorderden

Als je op de werkvloer Spaans spreekt, is de LOI zakelijke cursus Spaans een must! Specifieke zakelijke uitdrukkingen en een nog verdere verbetering van je spreekvaardigheid komen aan bod bij de cursussen zakelijk Spaans voor beginners en gevorderden. Ook is er een LOI cursus zakelijke communicatie met Spaanstaligen om naast je spraak andere communicatie te perfectioneren.

Aanbieders cursus Spaans

De cursus Spaans wordt aangeboden door vijf aanbieders die zijn aangesloten bij Beste Thuisstudie.nl. Om te ontdekken welke aanbieder het beste bij jouw wensen past, lees je voor inschrijving onze:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *