<

De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Studieplan

Studieplan

Auteur
  • Aantal opleidingen
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Begeleiding
  • Lesmateriaal
  • Betaalgemak

Studieplan ervaringen

Onze Studieplan ervaringen in het kort:

  • Hoge tevredenheid studenten
  • Gevarieerd aanbod van cursussen
  • Veelal de laagste prijzen
  • 14 dagen op proef
  • Thuiswinkel Waarborg

Meld je aan bij Studieplan
De Studieplan ervaringen die je in dit artikel kunt lezen, zijn bedoeld om je op weg te helpen met het maken van de keuze voor de juiste thuisstudie aanbieder. Lees daarom voordat je een keuze maakt eerst onze Studieplan ervaringen en die van studenten. Studieplan staat vooral bekend om de ervaringen met cursussen. Zo kun je bij Studieplan diverse beroepscursussen, hobbycursussen, opleidingen voor een eigen zaak, taalcursussen en snelstudies volgen. Ondanks dat je bij Studieplan geen echte MBO en HBO-opleidingen vindt, kun je wel degelijk cursussen volgen waarbij je landelijk erkende diploma’s kunt halen. Lees hieronder meer over onze Studieplan ervaringen.

Soorten opleidingen beroepscursussen, hobbycursussen, opleidingen voor een eigen zaak, taalcursussen, snelstudies
Loopduur HBO en MBO n.v.t.
Klassikale lessen Nee
Studiebegeleiding Nee
Gemiddeld cijfer studenten n.n.b.
Cijfer Beste Thuisstudie.nl 6,6

 

Direct naar Studieplan

Wil je direct je opleiding bij Studieplan beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Studieplan te gaan.

Studieplan ervaringen met opleidingen

De Studieplan ervaringen met opleidingen beperken zich tot diverse cursussen. Het aanbod is zeer gevarieerd en voordelig. Je kunt bijvoorbeeld een beroepscursus volgen vanaf 7 euro per maand, of een snelstudie voor een bedrag van nog geen 40 euro in totaal. Het duidelijk geschreven lesplan met veel voorbeelden is volledig toegespitst op thuisstudie. Wat dat betreft kun je met Studieplan je ervaringen en kennis goed bijspijkeren vanuit huis.

Beroepscursussen

Je kunt beroepscursussen doen bij Studieplan terwijl je ervaring opdoet op de werkvloer. Door de flexibele lesprogramma’s waarbij je in je eigen tijd en snelheid je beroepscursus voltooit, kun je doorwerken en ervaringen opdoen, terwijl Studieplan je kennis bijspijkert. Met 20 verschillende beroepscursussen zit er altijd een goede cursus voor jou bij, waarbij je meer kunt halen uit je carrière. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan een proefles. Daarbij kun je ervaringen met Studieplan en de cursussen opdoen, zonder dat je ergens aan vastzit. Je kunt ook 14 dagen een cursus vrijblijvend op proef nemen.

Hobbycursussen

Een leuke hobby is zo geleerd met de hobbycursussen van Studieplan. Onze ervaringen en die van cursisten met deze cursussen zijn vrijwel unaniem positief. De hobbycursussen bieden je een meer vrijblijvende mogelijkheid om kennis te maken met dezelfde vakken die je tegenkomt in MBO en HBO-opleidingen. Daarnaast zijn er leuke hobbycursussen waarmee je creatief aan de slag kunt in je vrije tijd. Ook voor de hobbycursussen geldt: je leert in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Beautycursussen

De Studieplan beautycursussen behoren in onze ervaringen tot de meest vooraanstaande beautycursussen. Met ruim 25 beautycursussen in vijf categorieën (Gezondheid en wellness, Haar, Mode, Nagelstyling en Visagie & Schoonheidsverzorging) leer je precies wat je wilt, wanneer je wilt en in het tempo dat je wilt. Van een cursus nailart tot een volledige opleiding die je helpt bij het starten van een schoonheidssalon. Wat dat betreft kunnen de beautycursussen van Studieplan op tegen de ervaringen die je in het bedrijfsleven zou opdoen.

Taalcursussen

Wil je op vakantie, ga je emigreren of spreekt de liefde van je leven niet jouw taal? Leer beter communiceren met een van de vele taalcursussen van Studieplan. Voordat je ervaringen met handen en voeten gaat opdoen, is het handig om eerst de basiswoordjes te kennen. De taalcursussen van Studieplan gaan echter verder. Je leert de basis voor conversaties. Je zult zien dat Studieplan je ervaringen over de grens een nieuwe dimensie geeft met een taalcursus!

Snelstudies

Ben je snel van begrip of heb je in het bedrijfsleven al wat ervaringen opgedaan? Studieplan helpt je snel (verder) op weg met diverse snelstudies. De snelstudies zijn verdeeld in zes verschillende categorieën en helpen je op allerlei manieren meer te halen uit je werk en het dagelijkse leven. Kijk dus bij de snelstudies van Studieplan en doe naast je ervaringen essentiële extra kennis op.

Opleidingen voor eigen bedrijf

Misschien wil je wel schoonheidsspecialiste worden. Of ben je creatief en wil je daar je beroep van maken. Voor deze en nog veel meer andere beroepsgroepen heeft Studieplan de opleidingen voor een eigen bedrijf. Dus heb je geen of weinig ervaring? Studieplan helpt je. Naast diverse gespecialiseerde opleidingen, is er ook een opleiding ondernemen algemeen. Die leert je kennismaken met zaken die bij elke onderneming komen kijken. Leuk, leerzaam en met minder risico dan wanneer je zonder Studieplan ervaringen opdoet!

Studieplan ervaringen van studenten

De Studieplan ervaringen van studenten zijn zeer goed. Dat komt door de flexibiliteit van de lesmethodes, maar ook zeker door de aantrekkelijke prijzen van de cursussen. Voor een laag maandelijks of totaalbedrag heb je een erkend diploma. Niet voor niets noteren we positieve ervaringen met Studieplan onder de studenten. Heb jij ook een opleiding gevolgd bij Studieplan? Dan willen we graag weten hoe jouw ervaringen zijn. Vertel ons in de reacties onder dit artikel over jouw Studieplan ervaringen.

Conclusie: geen kwantiteit, wel kwaliteit

Onze Studieplan ervaringen en die van studenten zijn over het algemeen zeer positief. Het uitgebreide aanbod van cursussen biedt voor iedere wens en ieder budget leuke mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden. Helaas noteren we ook het ontbreken van opleidingen voor voortgezet onderwijs, MBO en HBO. Daar laat deze aanbieder van thuisstudies enkele punten liggen, maar voor wat betreft de cursussen zijn onze Studieplan ervaringen zeer positief.

Direct naar Studieplan

Wil je direct je opleiding bij Studieplan beginnen? Dat kan. Klik hier om direct naar Studieplan te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating