De beste thuisstudie aanbieders uit Nederland

Zelf geen samenvatting schrijven? Koop een samenvatting

Zelf geen samenvatting schrijven? Koop een samenvatting

De beste manier om voor tentamens te leren, is door een samenvatting door te nemen. Door een samenvatting te lezen en deze in te studeren, hoef je niet het hele boek te lezen en neem je toch de belangrijkste stof door. Het lezen van een samenvatting is dus een goede manier om te studeren voor je belangrijke tentamens, maar wat als je geen tijd hebt om zelf samenvattingen te schrijven? Dan is hier een eenvoudige oplossing voor, namelijk het kopen van je samenvattingen.

Samenvattingen kopen: het kan eenvoudig online

Je hoeft geen medestudenten aan te klampen als je een samenvatting wil kopen, want dit kan eenvoudig online. Er zijn diverse websites die samenvattingen van studenten verzamelen, deze voor een kleine prijs verkopen en jou de mogelijkheid geven om voor een kleine investering goede cijfers te halen voor je tentamens. Je kunt met iDeal betalen, maar de meeste websites maken het ook mogelijk om met je (mobiele) telefoon te betalen voor je samenvattingen. Je zoekt de samenvatting of samenvattingen die je nodig hebt, je betaalt met je telefoon en je krijgt de samenvatting(en) op je computer. Je telefoonrekening is die maand een paar euro hoger, maar hier merk je niks van.

Samenvattingen geschreven? Verkoop deze dan online

Ben jij wel een student die altijd zijn of haar samenvattingen zelf wil schrijven? Dan kun je hier geld mee verdienen door jouw samenvattingen online te verkopen. Zoek een website die samenvattingen verkoopt, zoals Stuvia of StudentsOnly, upload jouw samenvatting of samenvattingen en wacht tot mensen jouw samenvatting(en) aanschaffen. Per samenvatting krijg je een bepaald bedrag, dat je uit kunt laten betalen wanneer jij wil. Heb je veel samenvattingen, dan kun je per jaar honderden euro’s verdienen met jouw documenten. Erg interessant dus, zeker voor een arme student!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose a Rating

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.